Запечені тарталетки в духовці: доступний та простий рецепт на закуску
І в ув’язненні хочеться поділитися знахідкою, а саме гарячих закусок. Які ви буквально за пів години зробите самостійно в домашніх умовах. Уявляєте, як це буде смачно і скажено ситно.
Нам знадобиться:
- тарталетки — 8 шт.
- куряче м’ясо — 0,2 кг
- гриби — 0,2 кг
- цибуля ріпка — 1 шт.
- рослинне масло — 1 ч. л
- сир — 120 г
- яйце перепелине — 8 шт.
- сіль і мелений перець
Етапи:
1. Свіжі або розморожені гриби ріжемо на кухонній дошці дрібно, до них додаємо цибулю кубиками. Поміщаємо продукти на розігріту сковорідку з олією і обсмажуємо до готовності. Не забуваємо солити і перчити за смаком.
Після додаємо курячі шматочки порізані теж не сильно крупно. Обсмажуємо.
2. Після того, як начинка охолоне поміщаємо її в готові «штучки». Зверху присипаємо тертим сиром. А для пікантної нотки можна внести перепелине яйце. Це все відправляємо в духовку і чекаємо 15 хвилин. Температура випікання 180 градусів.
3. Ось, що вийшло, ммм…смакота! Приємних відкриттів і вдалих експериментів!
На цьому друзі у мене все, ми розглянули з вами усілякі начинки до тарталеткам, і тепер я думаю, що ви знаєте, чим здивувати і порадувати ваших гостей або родичів. Всім до зустрічі!