Тарталетки для дитячого столу до Дня народження
Який же дитина не любить солодкого? Для дитячих тарталеток в якості начинки в більшості випадків використовуються фрукти, шоколад, ягоди і подібні компоненти. Часто такі кошики мають незвичайне оформлення, щоб дітям було не тільки приємно, але й цікаво їх їсти.
Нижче представлений один з варіантів приготування кошичків для дитячого свята, який точно сподобається вашому малюку. Так, і вашим гостям неодмінно. Ловіть, або беріть собі на замітку.
Нам знадобиться:
- Вершки – 200 мл;
- Кілька столових ложок малинового варення (або будь-якого іншого джему за смаком);
- Будь солодкий шоколад
Етапи:
Першим кроком збийте вершки за допомогою блендера так, щоб утворилася ніжна пінка. Якщо хочете зробити її солодше, то можна додати цукрову пудру. Втім, зазвичай в цьому немає необхідності, так як всі інгредієнти вже досить солодкі.
Вершками заповніть кошики і поверх них налийте трохи варення. Зверху посипте стружкою шоколаду, натертого на дрібній тертці. Приємного враження!
Що покласти і чим можна начинити тарталетки? Простий і смачний рецепт приготування
Ага, думаєте над цим питанням і хочете зачарувати тих, хто вам так сильно доріг. Тоді швидше вмикайте кнопку перегляду та готуйте разом з героїнею сюжету. Ви дізнаєтеся відразу п’яти потрясных начинках, і прямо підете на кухню творити. Бажаю удачі!
Солодкі тарталетки з листкового тіста з ананасом
А тепер ще один варіант, який закрутить голову будь-кому. Тому що смак солоденький і з певним відтінком екзотичних фруктів. Хочете такі ласуни спробувати? Тоді, беріть цей кулінарний шедевр собі на замітку.
Нам знадобиться:
- філе курки — 0,2 кг
- ананаси консервовані — 1 банку
- сир — 70 г
- часник — долька
- горішки волоські — 25 г
- сіль і перець
- яйце куряче — 2 шт.
- майонез
- тарталетки
- зеленушка
Етапи:
1. Куряче м’ясо відварюємо в підсоленій воді, потім охолоджуємо. Нарізаємо шматочками разом з ананасами. Волоський горіх подрібнюємо на тертці, сир пропускаємо через крупну тертку.
2. Курячі яйця також відварюємо і очищаємо від шкаралупи, ріжемо кубиками. Часник пропускаємо через прес. Солимо і перчимо на свій розсуд. Додаємо майонез і перемішуємо.
3. Залишається тепер прикрасити вже готові кошички, начиніть їх підготовленою сумішшю. Вийде дуже красиво і привабливо. Удачі!