Християнські привітання з днем народження у прозі, українською мовою

В нашій колекції ви знайдете християнські привітання з днем народження у прозі, українською мовою, найдорожчим від чистого серця!

Колекція християнські привітання з днем народження

Вітаю! Хочу побажати тобі успіхів, щоб твій ангел-зберігач берег тебе від зла та заздрощів, ворогів і недоброзичливців, підлості і користі. Нехай сім’я буде міцною, будинок повна чаша, а друзі завжди поруч!

З Днем Народження! В цей день хочемо побажати вам радості і щастя, без меж! І нехай з вами завжди буде підтримка Всесильного господа Бога, у всі часи, і в радості, і в горі, і вдень, і вночі! Бажаємо вам пізнати смак всіх земних задоволень і зазнати всіх земних чудес! Бажаємо вам дізнатися Божественну силу любові! Добрість і милість Господня нехай супроводжує вас в цьому житті до кінця днів! І нехай мир Божий наповнює ваше серце добром і вірою щодня! Благословення вам, терпіння, смирення, натхнення, здоров’я, довголіття, радості, ступеня, миру, добра, любові! Бажаємо вам у всіх своїх шляхах і дорогах життя продовжувати пізнавати нашого Творця, і він неодмінно направить вас на вірний шлях, у разі, якщо ви оступитеся! Тримайтеся правди з усіма, хто Господа кличе від чистого серця! Нехай разом із Всевишнім ваша душа назавжди позбудеться тривог і печалей!

Нехай Господь пошле тобі благословення в цей день народження! Бажаю міцного здоров’я, щирої любові в серці і непохитної віри в душі! Нехай усі твої добрі бажання збудуться, щоб світ став добрішим, яскравіше і красивіше!

З днем народження! Багато хороших слів хочеться сказати, нехай свято принесе радість і веселощі, успіх, щастя, добрі мрії, нехай у ваші двері ніколи не постукають старість і хвороби. Нехай в житті будуть тільки позитивні моменти, а горе і негода обходить стороною. Сонце яскраво світить над вашою головою і на шляху непройдених доріг нехай береже Вас Бог!

Вітаємо вас з Днем Народження і бажаємо всього прекрасного, що є на цій землі! Нехай господь Бог блаженно влаштує ваше життя і обдарує земними благами, душу наповнить любов’ю, серце обдарує спокоєм, а думки – світом! Бажаємо, щоб річка Божих слів текла вам у душу і була невичерпним джерелом духовної їжі! Нехай долоню Господа нашого Спасителя торкнеться глибин вашої душі! Нехай вам у всі часи і на всіх дорогах життя завжди супроводжує благословення Боже! Нехай світло надії у вашому серці ніколи не згасне, хай щаслива зірка світить над дорогою земною! Хай буде вам знайоме вічного життя щастя, віра, надія і віра нехай будуть вашими вірними супутниками! Нехай ваше життя буде схоже на пісню! Бажаємо вам вірити, любити і пам’ятати, що для нашого Господа Ісуса Христа немає нічого неможливого!

У це світле свято іменин прийми найщиріші вітання і благословення! Не знай прикрості і спокуси, недуг і недругів! Взращивай святу віру в себе і в оточуючих! Будь сильним духом і серцем покірливий! Нехай Господь у всьому благоволить тобі!

Бажаю, щоб у твоєму житті було лише позитив, а поруч були вірні друзі. Бажаю, щоб тебе завжди переповнювала невичерпна енергія для здійснення всіх твоїх бажань. Нехай все життя буде безхмарним і яскравою, а в будинку панують затишок, мир, любов і щастя. Якщо говорити коротше, то від усієї душі бажаю тобі прожити життя як у казці. З Днем

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і відзначив своєю великою милістю. Нехай у твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Будьте смиренні і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір у диво, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З днем народження!

Християнину в день народження Так важко щось побажати… Ні краще Божого рятунку!! Хто більше Бога зможе дати? Порожні штампи про здоров’я… Навіщо вони, якщо ти Христов; Ти видужав святою Кров’ю І вірою — істинно здоровий! Удача, зміна-птах… Бажати її — марна праця! Прийми будь, що трапиться! Удачі, щастя не дають!

В цей день тобі пощастило з’явитися на світ, в цей день твоя мама плакала від радості, адже її чадо початок своє життя. І я від душі бажаю тобі, щоб життя було довгим, щоб у ній не було образ і розчарувань, гріхів і печалей. Нехай сьогодні твоє серце з новою силою повірив у диво, нехай Господь пошле тобі міцного здоров’я, благополуччя і добрих помислів. Бажаю миру і чистої любові, вірної дружби і світлої надії.

В день твого явища на світ пролунав крик і пролилися твої сльози, і Бог тебе почув і послав тобі ангела-хранителя, щоб більше не було тобі страшно. І нехай Господь завжди тобі допомагає, і нехай твій шлях завжди буде світлий і добрий. В твій день народження, бажаю здоров’я, миру, благодаті і любові.

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні та близькі не залишалися поруч.

Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб в тебе завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості…

Нехай в твій день народження ангел вкриє тебе своїм крилом і захистить від усяких бід, хай Бог тебе направить на правильний шлях до великого щастя і благодатного життя. Бажаю трепетної любові, доброї надії і міцної віри, які допоможуть подолати будь-які труднощі в твоєму житті.

Прийміть сердечні і щирі привітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам здоров’я і довгого долгоденствия, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч добрих справ, зроблених вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям показувати приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хоронитель вас не покидає! І якщо раптом ви зіб’єтеся з істинної дороги, нехай Господь наставить вас на шлях, яким потрібно йти, адже його всевидюче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословив господь Бог дарував вашої душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь у всі часи!

Іменинник! Вітаємо вас новим ходом вашого земного життя, і бажаємо квітучих садів на душі і блаженного раю на серце! Дай Бога доброго вам здоров’я на многії літа, сімейного тепла, любові блаженної та взаємної, прямих доріг життя без гріха і спокус, міцної дружби ваших близьких і рідних людей! Нехай ваше життя з Богом буде легка й прекрасна, нехай біди не нависають над вами похмурими хмарами з небес! Нехай цілий рік на вашій душі буде сонячна погода, нехай не торкнуться вашого серця холоду і тривоги! Нехай ваші думки будуть світлими, мрії – високими, віра – непохитна, надія – незгасною! Бажаємо, щоб ваші наміри були добрими, а вчинки благими! І нехай будуть у всі часи одягу ваші білими, щоб у важку хвилину життя звернеться до Господа нашого Спасителя за допомогою з чистою душею і тілом! З Днем Народження вас, християнин!

Нехай береже ваші роки і зміцнює здоров’я Господь Бог! З Днем Народження! Нехай ангел небесний вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай ваше серце до країв наповнена Божою любов’ю, нехай ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай ваше життя буде схожа на райський сад, де немає місця образам, сварок і розчарувань! З Божою допомогою йдіть вперед, назустріч мрії, не згадуйте про минуле, не впускайте у своє свідомість похмурі думки! Нехай дорога вашого життя буде рівною, прямою, а вашими вірними супутниками нехай будуть віра, любов і вічна надія! Благословляйте тих, хто йде поруч з вами, любіть життя такий, який дарує вам Господь! Нехай Господня милість і благість супроводжує в нелегкому шляху земного життя! Бажаємо вам життя переможною, нехай ваш дух торжествує над усіма бідами!

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Нехай не ковзне в них смутку тінь, нехай Забудуться всі негоди. Я побажати тобі хочу великої Кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди Благословляє Божа рука. З ДНЕМ народження!

З святом народження тебе! Бажаю Божої благодаті, природного щедрості, душевної гармонії і невичерпної віри. Нехай Боженька почує всі твої молитви, а всі благі діяння обов’язково винагороджуються!

В цей день Бог дарував тобі життя, я щиро вітаю тебе з днем народження. Бажаю душевного спокою і гармонії, світлих надій і незгасною віри. Нехай щира любов дарує тобі сили і натхнення для звершення благих діянь, нехай всі твої молитви будуть почуті, нехай з кожним днем у твої двері стукає щастя, нехай твоя натура завжди залишається милосердної.

День Народження — свято, коли хочеться згадати всіх, хто дарував і дарує нам впевненість у те, що життя не марна. Адже ми живемо і день за днем боремося з труднощами і негараздами заради тих, кого любимо. Нехай з кожним із вас завжди будуть поруч дорогі люди, заради яких варто жити і творити.

Вітаю з іменинами! Бажаю жити повним і насиченим життям. Нехай праведність йде в ногу з бажаннями. Духовний ріст дарує спокій і задоволення, кожен божий день. Нехай стороною обійдуть тебе вади і недруги. Нехай добрий і щирий буде твій душевний настрій. Щастя тобі і ласк!

Нехай Господь благословить вас на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг торжествувати над мирськими проблемами! Нехай благословить вас Господь на вірне служіння йому, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай Господь благословить вас на добру справу, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться, з Божою допомогою! Вірте, надійтесь і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже здобудете перемогу! З Днем Народження!

Хай благодатним залишається завжди твій життєвий шлях, хай Бог береже тебе від бід і злих намірів, хай у цей світлий день твоєї душі — в день твого народження, ангел направить тебе на істинний шлях щастя і любові. Бажаю миру і поваги, діянь на благо суспільства і щирої подяки серця за подароване життя.

В цей чудовий день прийміть щирі вітання з Днем Ангела! Нехай Божа добрість, улюблені люди і глибока віра оточують вас на цій землі! Бажаємо, щоб везіння, успіх, віра і натхнення стали постійними супутниками вашого життя! Нехай ангел-охоронець невпинно береже вас від тяжких недуг! Нехай господь Бог зміцнює і втішає вас у важкі часи! Бажаємо вам нести в цей світ любов і милосердя всім нужденним! Бажаємо вам все, що ми маємо, віруючи в Бога! Любові, яка ніколи не згасне, життя, яка ніколи не закінчиться, праведності, яка ніколи не занечиститься, світу, який вище всякого розуму! Радості, яка ніколи не зменшиться, надії, яка ніколи не помре, слави, яка ніколи не затемнится, світла, який ніколи не погасне! Сили, яка ніколи не ослабне, краси, яка ніколи не зміниться, мудрості, яка ніколи не підведе, і джерела, що ніколи не вичерпається!

Вітаю із радісним і світлим днем — днем, коли на небі засяяла твоя зірка, коли на світ з’явився добрий чоловік. Ця людина — це ти. З днем народження. Нехай Бог благословляє і освітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне до щастя і добрим діянням. Нехай у твоєму домі будуть здоров’я, благополуччя і злагода.

Хочу привітати тебе з твоїм днем, з днем народження. Бажаю бути міцним і сильним духом, і тілом. Щоб завжди домагався поставлених цілей, а мрії мали властивість постійно збуватися. Бажаю, щоб Бог оберігав тебе і твою сім’ю, щоб жили ви у здоров’ї та любові. Будьте щасливі!

В твій день народження, коли засяяла твоя зірка, нехай небеса дарують сили тіла і душі надію, нехай непохитною залишається ваша віра, нехай буде світлим і праведним твій життєвий шлях, хай за добрі твої діяння і щедрість твою Бог обдарує тебе істиною любов’ю і счастием.

В цей день Бог привів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом у справах твоїх праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої родини, міцності віри і душевного спокою!

Нехай все у Вашому житті буде добре з Божого благословення. Нехай присутні в ній світло і добро. Щастя Вам, віри і любові! З днем народження!

Від усієї душі вітаю, бажаю бути мрійливим, добродушним, бездоганним, проникливим, усміхненим людиною, любити життя, творити добро і приносити радість рідним і близьким. Нехай удача завжди посміхається і на шляху тільки добрі люди зустрічаються.

Нехай у цей світлий день, день твого народження твій ангел білими крилами змахне і очистить життя твоє від усіх бід і печалей, нехай Бог наповнить душу відсутніми частинками сили і віри, нехай з цього дня твоє серце веде тебе тільки по праведному шляху до справжнього щастя і благодаті життя.

Сьогодні особливий день! День вашого Народження! День Ангела! Вітаємо вас з цим світлим святом, і бажаємо, щоб ваші думки ніколи не плуталися, щоб ви ніколи не боялися прощати і дякувати, щоб ваша віра була щирою і міцною, щоб ваш шлях був рівним і прямим! Хай допоможе вам господь Бог здійснить задумане і направити вас в сторону добра! Нехай на вашому шляху зустрічаються тривоги, хай лихо в дорозі життя ви не зустрінете, нехай ваші ноги не втомляться йти за Богом! Бажаємо, щоб свічка вашої віри горіла вічно і гріє вам душу, коли настають душевні холоду! Нехай все життя за вами по дорозі життя йде щастя, нехай доля буде милостива до вас, нехай ангел-хранитель летить з вами поруч і охороняє вас від тяжких недуг! Нехай ваша душа заспокоюється в молитві, нехай порятунок від земних гріхів знаходите ви в Бога!

Вітаємо вас з Днем Народження і бажаємо, щоб ваші мрії літали високо, адже для Бога немає нічого неможливого! І нехай Отець Небесний ніколи не перестане зміцнити вашу віру в нього і наповнювати вашу душу духовною їжею! Нехай дарує вам, зійшов до нас з неба Господь Ісус Христос доброго здоров’я, духовного зростання, тілесної кріпості, і невичерпної допомоги в трудах ваших благих справах! Нехай Христос своєю порадою, словом Божим, примножує ваші дари мудрості, розуму і благочестя! Ви, як Божий смарагд, який дуже дорогий для Отця Небесного, і нехай кожна ваша грань відсвічує Божу славу і відображає любов Всевишнього на всіх людей! Нехай кожен новий Божий день приносить вам тільки радість! Нехай ніколи не втомляться, йди за Творцем ваші ноги! Нехай тепле світло Божих очей вам дарує впевненість у завтрашньому дні! Вірте, моліться, любіть!

Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії збуваються, нехай життя буде довгим і гладкою, повною яскравих подій!