Святкові тарталетки : найсмачніші 9 простих рецептів

Маленькі пісочні кошики з крабовими паличками

А тепер настав час подивитися ролик з каналу ютуб, сподіваюся вам цей варіант теж доведеться до душі, і ви скористаєтеся ним при зручному випадку. Їжте на здоров’я і не забудьте поділитися своєю думкою внизу цієї замітки.

Святкові тарталетки з грибами і сиром

Гриби і сир – не менш поширене поєднання. Вже, це точно, думаю ви не раз робили на основі таких продуктів салатики або запікали в духовці курку з картоплею. У цьому рецепті використовуються печериці, але ви можете замінити цей інгредієнт на свій розсуд.

Різноманітність начинок для тарталеток практично безмежно. Це величезний простір для фантазії, і експерименти тут не тільки можливі, але і бажані.

Нам знадобиться:

  • 2 цибулини;
  • 100 г пармезану;
  • Сіль;
  • Рослинна олія;
  • 0.5 кг печериць;
  • Чорний мелений перець

Етапи:

Почистіть гриби від бруду за допомогою щіточки і промийте під струменем води. Після цього відкиньте печериці на друшляк, щоб з них стекла рідина. Ні в якому разі не слід залишати їх у воді навіть на короткий час.

А ти знав? Ці гриби дуже швидко вбирають вологу, через що втрачають свій яскравий смак.

Цибулю з печерицями поріжте на невеликі шматочки, ось так, як показано на цьому фото.

Підсмажте цибулю на сковороді в рослинному маслі. Потім додайте гриби і обсмажте все разом.

Рада! Приготування суміші займе у вас по часу приблизно 20 хвилин.

Додайте сіль і перець за смаком, але не переборщіть, тому що сюди згодом ще буде додано сир, який сам по собі має солоний присмак.

Пармезан натріть на дрібній тертці. Столову ложку сиру відкладіть: він стане в нагоді для прикраси. А решта перемішайте з остиглої сумішшю з грибів і цибулі.

Наповніть цією масою тарталетки і зверху посипте їх тертим сиром.

Готові кошички для подачі до столу. Приємного апетиту і вдалих відкриттів!