Маленькі пісочні кошики з крабовими паличками
А тепер настав час подивитися ролик з каналу ютуб, сподіваюся вам цей варіант теж доведеться до душі, і ви скористаєтеся ним при зручному випадку. Їжте на здоров’я і не забудьте поділитися своєю думкою внизу цієї замітки.
Святкові тарталетки з грибами і сиром
Гриби і сир – не менш поширене поєднання. Вже, це точно, думаю ви не раз робили на основі таких продуктів салатики або запікали в духовці курку з картоплею. У цьому рецепті використовуються печериці, але ви можете замінити цей інгредієнт на свій розсуд.
Різноманітність начинок для тарталеток практично безмежно. Це величезний простір для фантазії, і експерименти тут не тільки можливі, але і бажані.
Нам знадобиться:
- 2 цибулини;
- 100 г пармезану;
- Сіль;
- Рослинна олія;
- 0.5 кг печериць;
- Чорний мелений перець
Етапи:
Почистіть гриби від бруду за допомогою щіточки і промийте під струменем води. Після цього відкиньте печериці на друшляк, щоб з них стекла рідина. Ні в якому разі не слід залишати їх у воді навіть на короткий час.
А ти знав? Ці гриби дуже швидко вбирають вологу, через що втрачають свій яскравий смак.
Цибулю з печерицями поріжте на невеликі шматочки, ось так, як показано на цьому фото.
Підсмажте цибулю на сковороді в рослинному маслі. Потім додайте гриби і обсмажте все разом.
Рада! Приготування суміші займе у вас по часу приблизно 20 хвилин.
Додайте сіль і перець за смаком, але не переборщіть, тому що сюди згодом ще буде додано сир, який сам по собі має солоний присмак.
Пармезан натріть на дрібній тертці. Столову ложку сиру відкладіть: він стане в нагоді для прикраси. А решта перемішайте з остиглої сумішшю з грибів і цибулі.
Наповніть цією масою тарталетки і зверху посипте їх тертим сиром.
Готові кошички для подачі до столу. Приємного апетиту і вдалих відкриттів!