Сирні пончики смажені в олії – дуже смачні рецепти пончиків з сиру

Всім привіт!

Захотілося сьогодні гарячого чаю з чим-небудь солоденьким і дуже смачним. Вообщем вирішила насмажити відмінну партію пончиків з сиру на сковороді. Таке ласощі мої домочадці, ну просто обожнюють. Прям зі столу зникає така лакомка за лічені хвилини. Тому доводиться тесту робити побільше.

Такий десерт напевно всім знайомий з дитинства, пам’ятаєте? Я пам’ятаю, як мама робила їх у вигляді кілець або пекла у вигляді кумедних круглих кульок. Поміщала їх в олію чи жир і обсмажувала у фритюрниці. А у моєї бабусі була спеціальна сковорідка, з такими кумедними отворами, потім я вам покажу по ходу нотатки.

Дуже гарні сирні пончики з начинкою, причому її можна зробити як фруктову, так і м’ясну. У будь-якому випадку вони виходять повітряними і пишними, ну просто справжні плюшки, які так обожнюють.

Вообщем готуйте разом зі мною такий десерт і вже сьогодні здивуйте всіх своїх гостей таким ніжним частуванням. Вибирайте сподобався рецептик і творіть). Бажаю удачі і приємних відкриттів! Приступаємо.

Як приготувати сирні смажені пончики в маслі? Дуже смачний рецепт

Думаю, ви хоча б раз в житті робили таку ласунку, але могли стикатися з проблемами. Звичайно важливо знайти хороший сир, бажано брати його домашнім сільським. Саме такий за своєю структурою буде дивовижним для випічки. Магазинний часто буває рідким.

Я сподіваюся, що все ж приготувавши за цим простим рекомендаціям, ви залишитеся задоволені. Беріть всі прописані інгредієнти і робіть порції побільше, щоб вже точно всім вистачило. Щоб цей смак ви ніколи не забули, і в черговий раз настряпали б дюжину таких пончиків. Я бажаю, щоб у вас вийшли з золотистою скоринкою, і були неповторні.

Нам знадобиться:

  • сир — 400 г
  • борошно — близько 14 ст. л
  • яйце — 2 шт.
  • цукровий пісок — 6 ст. л
  • сода — дві щіпки
  • оцет — 0,5 ст. л
  • рослинна олія
  • пудра з цукрового піску

Послідовність:

1. Візьміть чисту миску і внесіть в неї найголовніший сирний компонент, потім додайте курячі яйця і внесіть цукровий пісок на свій смак. Перемішайте.

2. У чайній ложечці погасіть соду, зробіть це капнувши в неї оцет. Як маса прошипит, закиньте її до попередніх інгредієнтів.

Робити це потрібно обов’язково, або пончики будуть мати несмачне післясмак.

3. Розмішайте і потихеньку невеликими порціями почніть вносити борошно, яку обов’язково пару раз просійте через сито. Або можна відразу ж вносити і сіяти через маленьке сито, в принципі можна і одним разом обійтися. Масу перемішайте до однорідності.

Вийде тісто, з якого спочатку скачайте ковбаску, а потім розділіть її на шматочки. Скачайте кульки або каральки.

4. Соняшникова олія розжаримо в глибокому сотейнику, а після зменшіть вогонь на середній режим. Закиньте партію ласощів і чекайте повного їх приготування. Як тільки зарум’яниться перший бочок, перевертайте акуратно лопаткою або вилочкою на інший.

Рада! Щоб пончики пропеклися всередині, необхідно зробити так, щоб олії було в достатку, і кульки прям плавали і потопали в маслі.

5. Після завершення смаження помістіть колобочкі на суху паперову серветку, щоб стік весь зайвий жир. А далі присипте цукровою пудрою і уплетайте з міцним чаєм і варенням. Приємного апетиту!

6. До речі, як варіант, раніше в СРСР пекли солодкі грудочки, можна використовувати спеціальну сковороду з такими дірочками всередині. Якщо у когось така є, то використовувати за призначенням. Удачі!

Пончики з сиру — смакота з дитинства за 10 хвилин

Мало, хто знає, а може, й здогадується про те, що такі пампушки цілком можна приготувати швидко, і при цьому не витративши багато часу. Адже, щоб завести таке тісто ніяких особливих навичок не потрібно, як якщо б ви пекли здобу. Тому і справді вам цілком достатньо 10 хвилин, а після ви вже будете обсмажувати у фритюрі ці малюсінькі грудочки.

Смак у такий ласуни досить ніжний і цікавий, тому що в даному варіанті автор рекомендує використовувати корицю, якщо не любите, то можете додати ванілін. Або взагалі готуйте без добавок.

Нам знадобиться:

  • сир — 0,2 кг
  • борошно — приблизно 0,2 кг
  • яйце — 1 шт.
  • розпушувач — 1 ч. л
  • цукровий пісок — 3 ч. л
  • сіль —щіпка
  • рослинне масло — 280 мл
  • кориця мелена — 1 ч. л
  • цукрова пудра

Послідовність:

1. Почніть чаклувати над сиром, розімніть його виделкою, а краще навіть пропустіть через сито або м’ясорубку, щоб він став м’яким і пухким, однорідний за структурою.

Моя подружка завжди користується в даному випадку блендером, так що теж рекомендую, якщо він у вас є.

2. Далі візьміть іншу ємність і в ній збийте яйце з цукром звичайним віночком.

3. Після внесіть в сир цю яєчну масу і корицю, розмішайте. Тепер черга борошна, для того, щоб тісто стало пружним і еластичним. Розпушувач змішайте разом з борошном, читайте перед цим інструкцію на звороті упаковки.

Можливо борошна знадобиться більше або менше, дивлячись який за вологості у вас сир.

4. Ось такий великий грудочку вийде з такої кількості інгредієнтів. Посипте його борошном і скачайте з нього джгутик.

5. А далі цей джгут поділіть на рівні шматки і з кожного такого примірника скатайте милі грудочки, бажано одного розміру.

6. Залишається тепер пересмажити кульки в добре прогрітому рослинному маслі до золотавої скоринки з двох сторін. Приємного апетиту! Подавайте зі згущеним молоком або їжте, присипавши їх цукровою пудрою.

7. Для того, щоб вони не були жирними, використовуйте завжди перед вживанням серветку, яка візьме на себе весь жир.

8. Ось такий шикарний десерт може вийти і у вас сьогодні до чаю, якщо ви постараєтеся і знайдете півгодинки на його приготування. Приємних відкриттів, друзі!

Пишні пончики з сиру з манкою, обсмажені на олії

Ух, любите свіжі і тільки, що спечені берлинеры? Не знаєте, що це таке. А виявляється це наші пончики, так їх називають по-іншому, от правда у них склад продуктів звичайно ж не на сирі, а на дріжджах. Я пропоную зараз зробити не що інше, але тільки по-іншому рецептом з використанням одного секретного інгредієнта.

Фішка цієї випічки в тому, що тут використовується сир з жирністю 15%, який допомагає зробити її м’якою і дуже ніжною. А манка подбає про легкості, і тісто стане більш щільним, щоб було зручніше надалі смажити заготовки.

Вообщем хочете, щоб частування тануло в роті, тоді обирайте цей варіант. Готуйте з радістю і натхненням, тоді все вийде. І до речі, можна начинити їх начинкою, абсолютно будь-який, навіть шоколадною. Але про це трохи пізніше.

Нам знадобиться:

  • Сир 15% — 200 г
  • Борошно пшеничне — 250 г
  • Сіль — на кінчику ножа
  • Розпушувач — 0,5 ч. л
  • Яйце — 2 шт.
  • Манка — 2-3 ст. л
  • Цукор — 3 ст. л

Послідовність:

1. Розбийте пару яєць в мисці і з’єднайте їх з цукром. Розмішайте. Додайте манної крупи, дайте постояти 30 хвилин, щоб манка трохи розбухла, перемішайте. Потім внесіть сир і перетріть блендером, щоб вийшла однорідна консистенція.

Це потрібно зробити для того, щоб не з’явилися грудочки.

2. Далі через сито внесіть поступово невеликими порціями пшеничне борошно. Заважайте звичайною ложкою. Як витратите все борошно, пограйте тестом руками. Воно повинно бути ніжним і м’яким, але в той же час руки повинні залишитися чистими, тобто воно не повинно прилипати до них.

3. Як ви здогадалися з нього тепер доведеться наліпити потішні грудочки круглої форми. Обсмажуйте їх у киплячому рослинному маслі в глибокій сковороді.

4. А потім, як побачите рум’яні скоринки виймайте, використовуючи шумівку з дірочками на тарілочку з паперовими рушниками. А через час сервіруйте і накривайте на стіл, присипте кокосовою стружкою або цукровою пудрою, а можна і корицею або ваніллю. Приємного!

Пончики з начинкою на сковороді в домашніх умовах

Ось і дісталися ще до одного супер рецепта, який ну повірте мені нікого байдужим не залишить. Справа все в тому, що наші творожнички будуть фарширований всередині, і хочу запропонувати вам начинку з ягід.

При бажанні, ви можете взяти варене згущене молоко або зробити шоколадний крем і за допомогою спеціального пістолета, вже готові вироби нафарширувати.

Але, цей спосіб приготування буде абсолютно іншим, ми ягідку будемо ховати одразу ж в тісто. Вообщем в кінцевому підсумку, ви не зможете від них відірватися і чашку спустошите за 10 хвилин. А якщо приготуєте ще молочний джем або соус, то і взагалі ваші домочадці на руках вас носитимуть.

Нам знадобиться:

  • Сир — 500 г
  • Сіль — на кінчику ножа
  • Борошно — 3 ст.
  • Розпушувач — 2 ч. л
  • Полуниця — 250-300 г
  • Цукор — 110 г (60 г в тісто, для начинки — 50 г)
  • Соняшникова олія

Послідовність:

1. Змішайте в чашці цукор, курячі яйця і власне кажучи сир, який розімніть виделкою. Перемішайте масу.

2. Далі вносите борошно і розпушувач, розмішайте. А тісто має вийти досить ніжним і не липнути до рук. Помістіть його в чашку в холодильник на пів години. А потім дістаньте і поступово, не поспішаючи выкатывайте тісто і на столі з нього зробіть канатик, який розділіть ножем на частини.

3. З кожної заготовки розкатати корж, в яку закладіть свіжу ягоду полуниці, а саму поверхню тіста спочатку присипте цукром, щоб начинка не була кислою. Сформуйте тепер потрібну вам форму, в даному випадку кульку.

4. Обсмажуйте у фритюрниці з рослинним маслом до красивої скориночки. Виймайте шумівкою, дайте повністю охолонути, присипте пудрою і їжте на здоров’я!

Класичний рецепт сирних пончиків-кульок на швидку руку

Ну і в ув’язненні хочу запропонувати вам подивитися один сюжет з каналу ютуб, в якому автор докладно все покаже і розкаже. Так, що якщо ви ще досі не знаєте і в роздумах, то переглянувши це відео бігом побіжите творити на кухню. Рекомендую. Натискайте на перегляд і слухайте уважно.

Як бачите, тут господиня фільму випікає їх у вигляді кілець, теж цікаво виглядає. Мммм, ну і неймовірно смачно, вже так і хочеться спробувати.

На цьому все. Сподіваюся сирні пончики, які ви смажили на сковороді вже лежать на сервірувальній тарілочці і чекають, коли з них знімуть пробу. Ну, як? Так, думаю це дуже смачно, інакше просто бути не може. Приємних відкриттів, друзі.