Хмиз: тонкий і хрусткий! Дуже смачні перевірені рецепти

Тонкий і хрусткий приготований хмиз за класичним рецептом

Хочу познайомити вас з класичним хрустким хмизом. Це більш спрощений рецепт знайомого нам печива. Дійсно бюджетний варіант улюбленого страви дитинства. Ви залишитеся в приємному шоці, коли приготуєте саме таку ласунку. А ваші домочадці будуть вас дякувати і цілувати.

Нам знадобиться:

  • Борошно (760 г)
  • Яйця (3 шт)
  • Фільтрована Вода питна (1 склянка)
  • Сіль кухонна (1 щіпка)
  • Цукрова пудра
  • Олія рафінована

Етапи:

1. Дістаємо миску, додаємо туди яйця, потім кухонну сіль і ретельно збиваємо.

2. Наливаємо в миску склянку води і ретельно перемішуємо до однорідної маси. Борошно, просеявшись, повинна бути висипана з усіма інгредієнтами разом.

3. Залишаємо готове круте тісто настоятися хвилин на 25 у прохолодне місце. Після тонко розкачуємо масу, ріжемо на прямокутники і робимо в середині кожного отвір, вивертаючи через нього один край заготовки назовні.

4. Беремо сковорідку, рясно наливаємо олію. Вона повинна бути розжареним. Розкладаємо наші шматочки тіста і готуємо до рум’яності.

5. Посипаємо печиво цукровою пудрою. Наш смачний десерт готовий. Приємного апетиту!

Хрусткий хмиз на горілці: простий рецепт

Самий, мабуть, ексцентричний рецепт з усіх, якими я з вами поділюся. Але не можу не відзначити також і його вишуканості, відмінного смаку! Десерт вийде обалденным. Завдяки горілці наше печиво буде хрустке зовні, а всередині дуже ніжне і м’яке. Уявляєте, як таке можливо? Так, виходить супер! Неймовірний варіант!

Для цього нам знадобиться:

  • Яйця (4 шт)
  • Кефір (500 мл)
  • Борошно (5-6 склянок)
  • Сода (1,5 ст. л)
  • Горілка (4 ст. л)
  • Цукор (4 ст. л)
  • Сіль (1 ч. л)

Етапи:

1. Яйця розтираємо з цукром.

Важливо: Горілка повинна вливатися на етапі додавання соди з кефіром до яєць.

2. Ми повинні додати борошно і замісити тісто.

3. Залишаємо тісто на деякий час, а потім приступаємо до розкочування.

4. Ріжемо на тонкі смужки, роблячи з них ромбики а потім отвору і вивертаємо навиворіт.

5. Приступаємо до обжарке. Смажимо тісто на великій кількості олії до золотистого, рум’яного відтінку.

6. Завершальний момент-пудра. І можна подавати до столу наш смачний десерт! Приємного апетиту!