Суп з галушками: прості і смачні рецепти приготування

Як зварити картопляний суп зі свининою і галушками? Бабусин рецепт

Завершимо нашу плеяду рецептів «сільським» варіантом приготування супу з галушками. Це блюдо досить просто, але є в цій простоті щось таке душевне, що було властиво тільки нашим бабусям у моменти їх старань на кухні для улюблених онуків.

Інгредієнти для бульйону:

  • 600-700 грамів свинини;
  • Цибулю і моркву – по 200 грамів;
  • Лаврушка;
  • Рослинна олія;
  • Болгарський перець – 350 грамів;
  • Картопля – 500 грамів;
  • Сіль;
  • Перець горошком.

Інгредієнти для галушок:

  • 5 ст. л. пшеничного борошна;
  • Куряче яйце;
  • Молоко – 50 мл

М’ясо наріжте невеликими шматочками, опустіть в каструлю з водою і залиште варитися на повільному вогні.

Наріжте цибулю. Моркву натріть на середній тертці і обсмажте з цибулею.
Паралельно сире яйце збийте з молоком, додайте сіль, борошно і перемішайте. Повинно вийти негусте тісто.

Нарізану кубиками картоплю додайте в бульйон, посоліть. Сюди ж опустіть нарізаний соломкою перець, обжарку і доведіть суп до кипіння.

Після цього чайною ложечкою набирайте тісто і опускайте в воду. Галушки розбухнуть при варінні, тому не потрібно зачерпувати занадто багато. У суп додайте перець і лаврушку за смаком. Якщо галушки спливли, значить, страва готова. Приємного апетиту!

Відео про те, як приготувати картопляний суп з галушками

І ще один рецептик, повз якого не могла пройти повз, рекомендую до перегляду цей сюжет з каналу ютуб. Він виходить шалено смачним, і є маленький секретик, приправа маггі робить його більш насиченим смаком.

На цьому стаття підійшла до кінця. Сподіваюся, що вам сподобалися запропоновані тут варіанти супу з галушками, і ви знайшли для себе підходящий рецепт. Готуйте, зігрівайтеся, набирайтеся сил і… приємного апетиту!