Як зварити картопляний суп зі свининою і галушками? Бабусин рецепт
Завершимо нашу плеяду рецептів «сільським» варіантом приготування супу з галушками. Це блюдо досить просто, але є в цій простоті щось таке душевне, що було властиво тільки нашим бабусям у моменти їх старань на кухні для улюблених онуків.
Інгредієнти для бульйону:
- 600-700 грамів свинини;
- Цибулю і моркву – по 200 грамів;
- Лаврушка;
- Рослинна олія;
- Болгарський перець – 350 грамів;
- Картопля – 500 грамів;
- Сіль;
- Перець горошком.
Інгредієнти для галушок:
- 5 ст. л. пшеничного борошна;
- Куряче яйце;
- Молоко – 50 мл
М’ясо наріжте невеликими шматочками, опустіть в каструлю з водою і залиште варитися на повільному вогні.
Наріжте цибулю. Моркву натріть на середній тертці і обсмажте з цибулею.
Паралельно сире яйце збийте з молоком, додайте сіль, борошно і перемішайте. Повинно вийти негусте тісто.
Нарізану кубиками картоплю додайте в бульйон, посоліть. Сюди ж опустіть нарізаний соломкою перець, обжарку і доведіть суп до кипіння.
Після цього чайною ложечкою набирайте тісто і опускайте в воду. Галушки розбухнуть при варінні, тому не потрібно зачерпувати занадто багато. У суп додайте перець і лаврушку за смаком. Якщо галушки спливли, значить, страва готова. Приємного апетиту!
Відео про те, як приготувати картопляний суп з галушками
І ще один рецептик, повз якого не могла пройти повз, рекомендую до перегляду цей сюжет з каналу ютуб. Він виходить шалено смачним, і є маленький секретик, приправа маггі робить його більш насиченим смаком.
На цьому стаття підійшла до кінця. Сподіваюся, що вам сподобалися запропоновані тут варіанти супу з галушками, і ви знайшли для себе підходящий рецепт. Готуйте, зігрівайтеся, набирайтеся сил і… приємного апетиту!