Пончики на згущеному молоці – швидко і смачно

Пончики на згущеному молоці — швидкий і смачний рецепт

Цей рецепт простіший і швидший, ніж попередній. Варіант пончиків для ледарів. Особисто я часто ним користуюся, що і вам дуже рекомендую робити.

Інгредієнти:

  • 2.5 склянки борошна;
  • 3 г соди;
  • 400 р згущеного молока;
  • 4 яйця;
  • Рослинна олія;
  • Цукрова пудра.

Послідовність:

Просіваємо борошно з’єднуємо з содою. Окремо віночком збиваємо сирі яйця і згущене молоко.

Вимішуємо їх одержані мас густе тісто, схоже на сметану.

У каструлі розігріваємо олію. Ложкою викладаємо в кипляче масло шматочки тіста і смажимо до повної готовності. Щоб пончики встигали пропектися, вогонь ставимо не дуже великий.

Перед подачею прикрашаємо випічку цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Як зробити пончики з вареним згущеним молоком всередині

Цікава варіація — пончики зі згущеним молоком всередині. Я пару раз користувалася цим рецептом, але зазвичай возитися з тестом немає часу. Якщо у вас його більше, то раджу спробувати: випічка виходить дуже соковитою і ніжною.

Інгредієнти для тіста:

  • 1.5 склянки молока;
  • Яйце;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 1.5 ч. л. сухих дріжджів;
  • Щіпка солі;
  • 70 г вершкового масла;
  • 4 склянки (кожен 200 мл) борошна.

Послідовність:

Змішуємо тепле молоко з розтопленим вершковим маслом.

Додаємо сюди ж цукор і сіль. Розбиваємо яйце. Перемішуємо.

Додаємо дріжджі і частинами — борошно, поступово вмішуючи її в тісто.

Накриваємо миску серветкою і залишаємо тісто на столі на годину-півтора.

За цей час воно підніметься і буде готове для випічки.

Щоб зробити такі пончики зі згущеним молоком всередині, нам знадобиться:

  • Порція тіста;
  • Банку вареного згущеного молока;
  • 0.5 л рослинного масла;
  • 2 ст. л. цукрової пудри.

Обминаємо тісто і ділимо навпіл. Кожну частину розгортаємо в пласт.

На відстані близько 5 см один від одного викладаємо на перший пласт шматочки згущеного молока.

Накриваємо все другим пластом і формочкою вирізаємо гуртки зі згущеним молоком всередині.

Розігріваємо рослинне масло. Викладаємо в нього пампушки. Масла повинно бути стільки, щоб вони поринули в нього наполовину. Спочатку обсмажуємо одну сторону, а потім другу на невеликому вогні.

Готові ласуни кладемо на серветку.

Перед подачею посипаємо їх цукровою пудрою.

Готове. Приємного апетиту!