Як стати краще, ніж ти є, змінити життя, себе зовні, стати кращою подругою, дівчиною, дружиною, мамою

Молитва, яка допоможе стати краще, ніж ти є

Відомий письменник і керівник Церкви божественної науки в Лос-Анджелесі Джозеф Мерфі, написав молитву, яка здатна змінити життя кожної людини на краще.

“Дари Бога – мої дари. Я використовую кожен момент дня. Зі мною Божественна сила, мир і достаток. Божественна любов іде від мене, благословляючи всіх, хто потрапляє в моє оточення. Божественна любов зцілює мене зараз.

Не буду боятись я зла, тому що Бог зі мною. Я завжди оточений (-а) священним ореолом Божественної любові і сили. Я рішуче і позитивно знаю і вірю в те, що Божественна любов і всевидюче його око направляють, зцілюють і піклуються про всіх членів моєї сім’ї і про тих, кого я люблю.

Я прощаю кожного і щиро випромінюю Божественну любов, мир і доброзичливість на всіх людей, де б вони не були. У центрі моєї істоти панує світ, це світ Бога. В цій тиші я відчуваю Його силу, керівництво і любов Його Присутності Святого.

Я Божественним чином направляємо (-а) на всіх шляхах моїх. Я — є чисте річище для Божественної любові, істини і краси. Я відчуваю, як через мене протікає Його річка світу. Я знаю, що всі мої проблеми розчиняються у розумі Бога.

Шляхи Бога – мої шляхи. Слова, які я кажу, потрапляють туди, куди я їх посилаю. Я радію і віддаю подяку, розуміючи, що отримаю відповідь на свою молитву. І це так.”

При читанні цієї молитви треба щиро вірити в кожне слово і тільки тоді можна отримати дивовижні результати.

Молитва універсальна. Будь-яка людина, незалежно від свого віросповідання, може прочитати її і його життя почне мінятися в кращу сторону чудесним чином.