Рецепт млинцевого торта з сирним кремом
Ніжний тортик з м’яких млинців з ароматним сирним кремом — ідеальне доповнення для дитячого святкового столу. Втім, і дорослим такий десерт теж доведеться за смаком. Давайте ж дізнаємося, як його правильно приготувати.
Інгредієнти для тіста:
- Склянка борошна;
- 1.5 склянки молока;
- 3 яйця;
- ⅓ Ч. л. соди + оцет, щоб її погасити.
Для начинки:
- 100 г знежиреного сиру;
- 1 склянка цукрової пудри;
- Щіпка ваніліну.
- Крім цього, нам знадобляться волоські горіхи для прикраси.
Послідовність:
Дістаємо яйця з холодильника і даємо їм нагрітися до кімнатної температури. Після цього розбиваємо в глибоку миску.
Віночком збиваємо їх до тих пір, поки не вийде ось така пінка.
Додаємо до неї молоко у потрібній кількості.
І знову заважаємо. На цьому ж етапі можна додати сіль — але не більше ніж щіпку.
Тепер вводимо в тісто борошно. Перемішуючи, стежимо за тим, щоб всі сухі грудочки обов’язково розчинилися.
І в самому кінці додаємо гашену соду. Замість оцту можна використовувати окріп.
В результаті вийде однорідне полужидкое тісто.
Змастити сковороду рослинною олією, випікаємо з нього млинці.
Поки наші млинці остигають, зробимо начинку для майбутнього торта. Для неї нам знадобляться такі продукти.
Викладаємо в суху і чисту миску сир.
Висипаємо прямо на нього пудру і додаємо щіпку ваніліну — він додасть аромату.
Міксером збиваємо інгредієнти в ніжну масу і відправляємо її в холодильник для охолодження.
Збираємо пиріг, накладаючи один на одного млинці, промазані сирною начинкою. Прибираємо його в холодильник на 2 години.
Залишилося тільки прикрасити. Для цього відмінно підійдуть волоські горіхи або шоколад. У нашому випадку це перше.
Подаємо охолоджений десерт до гарячого чаю — з ним він поєднується найкраще.
Приємного апетиту!