Млинцевий торт в домашніх умовах – рецепти тортів з млинців

Рецепт млинцевого торта з сирним кремом

Ніжний тортик з м’яких млинців з ароматним сирним кремом — ідеальне доповнення для дитячого святкового столу. Втім, і дорослим такий десерт теж доведеться за смаком. Давайте ж дізнаємося, як його правильно приготувати.

Інгредієнти для тіста:

  • Склянка борошна;
  • 1.5 склянки молока;
  • 3 яйця;
  • ⅓ Ч. л. соди + оцет, щоб її погасити.

Для начинки:

  • 100 г знежиреного сиру;
  • 1 склянка цукрової пудри;
  • Щіпка ваніліну.
  • Крім цього, нам знадобляться волоські горіхи для прикраси.

Послідовність:

Дістаємо яйця з холодильника і даємо їм нагрітися до кімнатної температури. Після цього розбиваємо в глибоку миску.

Віночком збиваємо їх до тих пір, поки не вийде ось така пінка.

Додаємо до неї молоко у потрібній кількості.

І знову заважаємо. На цьому ж етапі можна додати сіль — але не більше ніж щіпку.

Тепер вводимо в тісто борошно. Перемішуючи, стежимо за тим, щоб всі сухі грудочки обов’язково розчинилися.

І в самому кінці додаємо гашену соду. Замість оцту можна використовувати окріп.

В результаті вийде однорідне полужидкое тісто.

Змастити сковороду рослинною олією, випікаємо з нього млинці.

Поки наші млинці остигають, зробимо начинку для майбутнього торта. Для неї нам знадобляться такі продукти.

Викладаємо в суху і чисту миску сир.

Висипаємо прямо на нього пудру і додаємо щіпку ваніліну — він додасть аромату.

Міксером збиваємо інгредієнти в ніжну масу і відправляємо її в холодильник для охолодження.

Збираємо пиріг, накладаючи один на одного млинці, промазані сирною начинкою. Прибираємо його в холодильник на 2 години.

Залишилося тільки прикрасити. Для цього відмінно підійдуть волоські горіхи або шоколад. У нашому випадку це перше.

Подаємо охолоджений десерт до гарячого чаю — з ним він поєднується найкраще.

Приємного апетиту!