Торт з млинцями, просочений сметанним кремом і вишнями
Наш наступний десерт зачаровує дивовижним поєднанням вишневої кислинки і солодкого сметаного крему. Це блюдо буде доречно на будь-якому святі і навіть під час звичайного сімейного вечері доведеться дуже до речі.
У літній час на начинку такого торта йдуть свіжі ягоди, а взимку — заморожені або консервовані плоди.
Інгредієнти:
- Млинці — 21 шт.;
- 150 г цукрової пудри;
- 500 мл сметани (з жирністю 30);
- Вишня заморожена — 800 р.
Послідовність:
Млинці для цього торта ви можете приготувати за своїм перевіреним рецептом або взяти інгредієнти з тих варіантів, які ми розглянули вище. Перед початком готування розморожуємо вишню і відкидаємо на друшляк, щоб стекла вся рідина.
Цим часом приготуємо сметанний крем. Для цього просто збиваємо сметану, з’єднану з цукровою пудрою.
Починаємо збирати пиріг. Кладемо на підставку наш перший “корж” і на одному з його країв в ряд розміщуємо ягоди.
Звертаємо млинець з вишнею в трубочку і перекладаємо на блюдо. З шести таких трубочок буде складатися перший шар торта.
Гарненько промазуємо його кремом зі всіх сторін.
Наступний шар складається вже з 5 млинців. І їх теж потрібно промазати кремом.
Таким чином збираємо весь торт, зменшуючи кількість в кожному ряду на один. На завершення покриваємо вже цілий пиріг кремом ще раз з боків і прибираємо на пару годин в холодильник.
Перед подачею прикрашаємо десерт будь-яким доступним способом — наприклад, поливаємо розтопленим шоколадом. Приємного апетиту!