Паска з родзинками в духовці: великодні рецепти

Сирний кекс-паска з родзинками

Ну і на завершення ніжна сирна паска, спечений у духовці. Ідеальна сімейна випічка — м’яка, соковита і апетитна.

Рецепт підійде для приготування як паски, так і для кексу звичайної вечері.

Інгредієнти:

  • 300 г борошна;
  • 270 г жирного сиру;
  • 150 г маргарину або вершкового масла;
  • 250 г цукру;
  • 3 великих яйця;
  • Щіпка ваніліну;
  • 100 г родзинок без кісточок;
  • Розпушувач на 500 г борошна (пропорції см на пакетику розпушувача).

Послідовність:

Розм’якшений маргарин збиваємо з ваніліном і цукром. У процесі збивання додаємо сир.

Розбиваємо в миску відразу всі яйця і збиваємо до однорідності.

Просіваємо сюди ж борошно з розпушувачем. Додаємо родзинки і все перемішуємо лопаткою для отримання еластичного тіста.

Заповнюємо форму отриманим сирним тестом. Тісто підніметься, тому потрібно, щоб форма була заповнена ним не більше, ніж на⅔.

Випікаємо виріб близько години при 160-170 градусах.

Готово! Приємних пригод!

Як красиво прикрасити паска з родзинками

Звичайно спекти смачно паску на Великдень-це одне, але погодьтеся, що ще потрібно знати як це ласощі красиво представити, щоб розігрався апетит відразу ж. Для цього ви можете використовувати всілякі посипання, кокосову стружку і інші кулінарні штучки. Пропоную до перегляду сюжет, який надихне вас і ваші вироби вийдуть незвичайними.

Ці нескладні рецепти допоможуть вам порадувати своїх близьких смачним частуванням у світле свято Великодня. Приємного апетиту!