Капустяні котлети (кращі рецепти)

Як приготувати котлети з цвітної капусти в духовці

Котлетки можна готувати не тільки з білокачанної капусти, але і кольоровий. Смажити не будемо на сковороді, краще запечемо в духовій шафі.

Вони виходять не жирні, легені ніби тануть у роті.

Актуально для маленьких дітей і людей дотримуються правильного харчування. Прекрасний привід урізноманітнити домашній раціон і побалувати себе і близьких. До того ж з насиченням у ваш організм прийде і користь, від входять до складу капусти вітамінів і мінералів.

Інгредієнти:

  • Капуста — 1 кг
  • Яйця — 2 шт
  • Борошно — 100 г
  • Сіль — за смаком
  • Перець чорний мелений — за смаком
  • Панірувальні сухарі

Послідовність:

Цвітну капусту ділимо на суцвіття і опускаємо в киплячу воду на пару хвилин, не забудьте підсолити. Потім зливаємо воду і охолодити.

Ріжемо на дрібні суцвіття на частини, як на картинці.

Додаємо два яєчних білка і жовтка в миску, до них спеції за смаком, борошно і все добре перемішуємо. Даємо настоятися 15 хвилин.

Надягаємо рукавички і формуємо котлети, обвалюючи кожну в панірувальних сухарях.

Духовку включаємо, виставляємо температуру на 200 градусів, і час на 20 хвилин. Котлетки перекладаємо на деко і відправляємо в піч. Випікаємо до золотистого кольору.

Дістаємо з духовки і угощаемся, поки не охололо блюдо.

Капустяні котлети — простий рецепт для ледачих

Ну і в ув’язненні хочу запропонувати вам відео, яке допоможе вам в освоєнні такого цікавого і не важкого варіанти. Вам точно сподобається, бо вийде обалденно! Пробуйте зробити такі капустики). До того ж це ще досить бюджетно, так що рекомендую.

Їжте із задоволенням! Сподіваюся вам сподобалися рецепти капустяних котлеток! Готуйте із задоволенням! Всім пока!