Простий і смачний рецепт канапе для фуршету з виноградом і сиром
Виноград і сир — вже класичне поєднання для всіляких закусок. Зрозуміло, я не могла обійти його стороною. Давайте ж подивимося, як приготувати канапе на такій основі.
Інгредієнти:
- 70-80 г сиру напівтвердих сортів (“Гауда”, “Дор Блю”, “Чеддер”);
- 15 білих виноградин без кісточок;
- 15 листочків свіжого тархуну (за бажанням).
- Крім того, знадобиться 15 шпажок для канапе.
Послідовність:
Нарізаємо сир на кубики зі стороною 1.5 див.
Виноград моєму і викладаємо на серветку, щоб стекла зайва рідина. Те ж саме повторюємо з тархуном.
Нанизуємо на кожну шпажку ягідку винограду, листочок тархуну і кубик сиру. Сир потрібно протикати неповністю, інакше закуска вийде неусточивой.
Приємного апетиту!
Канапе з червоною рибою
Дуже вишуканим частуванням є закуски з червоної риби. Знайшла я для вас і такий спосіб приготування.
Це відмінний варіант на випадок, якщо хочеться, щоб закуска була по-справжньому презентабельною.
Інгредієнти:
- 100 г слабосоленої сьомги;
- 1 авокадо;
- 120 г кисломолочного сиру;
- Сіль і перець за смаком;
- 1 батон;
- 3-4 гілочки кропу;
- Оливки для прикраси.
Послідовність:
Ріжемо батон на скибочки товщиною в 1 см. Підсушуємо їх на сухій сковороді.
Змішуємо сирний сир з подрібненим кропом. Додаємо перець і сіль за смаком.
Авокадо розрізаємо навпіл і дістаємо кісточку. Ложечкою виймаємо всю м’якоть. Поливаємо її соком з половинки лимона, а потім розминаємо виделкою.
З’єднуємо авокадную масу з сирним сиром. Як слід перемішуємо.
Рясно смазывае отриманою начинкою кожен шматочок хліба.
Нанизуємо На шпажки оливки і смужки червоної риби. Встромляємо їх хліб.
Прикрашаємо закуску свіжою зеленню. Приємного апетиту!