Канапе для фуршету на святковий стіл (прості і смачні рецепти канапе на шпажках)

Простий і смачний рецепт канапе для фуршету з виноградом і сиром

Виноград і сир — вже класичне поєднання для всіляких закусок. Зрозуміло, я не могла обійти його стороною. Давайте ж подивимося, як приготувати канапе на такій основі.

Інгредієнти:

  • 70-80 г сиру напівтвердих сортів (“Гауда”, “Дор Блю”, “Чеддер”);
  • 15 білих виноградин без кісточок;
  • 15 листочків свіжого тархуну (за бажанням).
  • Крім того, знадобиться 15 шпажок для канапе.

Послідовність:

Нарізаємо сир на кубики зі стороною 1.5 див.

Виноград моєму і викладаємо на серветку, щоб стекла зайва рідина. Те ж саме повторюємо з тархуном.

Нанизуємо на кожну шпажку ягідку винограду, листочок тархуну і кубик сиру. Сир потрібно протикати неповністю, інакше закуска вийде неусточивой.

Приємного апетиту!

Канапе з червоною рибою

Дуже вишуканим частуванням є закуски з червоної риби. Знайшла я для вас і такий спосіб приготування.

Це відмінний варіант на випадок, якщо хочеться, щоб закуска була по-справжньому презентабельною.

Інгредієнти:

  • 100 г слабосоленої сьомги;
  • 1 авокадо;
  • 120 г кисломолочного сиру;
  • Сіль і перець за смаком;
  • 1 батон;
  • 3-4 гілочки кропу;
  • Оливки для прикраси.

Послідовність:

Ріжемо батон на скибочки товщиною в 1 см. Підсушуємо їх на сухій сковороді.

Змішуємо сирний сир з подрібненим кропом. Додаємо перець і сіль за смаком.

Авокадо розрізаємо навпіл і дістаємо кісточку. Ложечкою виймаємо всю м’якоть. Поливаємо її соком з половинки лимона, а потім розминаємо виделкою.

З’єднуємо авокадную масу з сирним сиром. Як слід перемішуємо.

Рясно смазывае отриманою начинкою кожен шматочок хліба.

Нанизуємо На шпажки оливки і смужки червоної риби. Встромляємо їх хліб.

Прикрашаємо закуску свіжою зеленню. Приємного апетиту!