Рецепт канапе для фуршету з сьомгою та овочами
Продовжуємо тему рибних закусок. На цей раз використовуємо сьомгу і навчимося поєднувати її з овочами. Є безліч варіантів, але я вибрала канапе з рибою і огірком — така закуска вийде дуже ароматною і буде мати яскравий свіжий смак.
Інгредієнти:
- 100 г солоної сьомги;
- 2 гілочки петрушки;
- 50 г свіжого огірка;
- 50 г вершкового масла;
- 150 г хліба
Послідовність:
Нарізаємо хліб на квадратики і змащуємо їх вершковим маслом.
Рибу ріжемо тонкими скибочками під розмір шматочків хліба.
Поверх масла на хліб кладемо шматочки огірка.
Далі слід сьомга.
І гілочки петрушки. За бажанням ви можете використовувати будь-яку іншу зелень: кріп, зелена цибуля і т. д.
Фіксуємо канапе шпажками.
Закуска готова, приємного апетиту!
Канапе з фруктів на шпажках
Ну і звичайно ж, не можна не згадати про канапе з фруктів. Від такої закуски будуть у захваті не тільки дорослі, але і діти. Особливо в холодну пору року.
Інгредієнти:
- 3 яблука;
- 4 ківі;
- Консервований ананас;
- Полуниця;
- Виноград;
- Лохина — всі останні інгредієнти 200 г
Послідовність:
Чистимо яблука і нарізаємо їх невеликими кубиками.
Те ж саме робимо з ківі.
Моєму полуницю і лохину. Відриваємо хвостики.
Виноград як слід промиваємо. Знімаємо ягоди з гілочок.
Кубиками ананас ріжемо.
У будь-якому порядку нанизуємо фрукти на шпажки. Викладаємо отриману закуску на блюдо і подаємо до столу.
На цьому замітку закінчую. Бажаю, щоб ваші канапе обрадували сьогодні ж гостей і були самими смачними пригощаннями на святковому столі. Готуйте з радістю і натхненням і тоді все вийде.