Рецепт млинців з сиром на кефірі та сковороді
Сирні млинці так само, як і звичайні, можуть готуватися на кефірі. Завдяки йому вони стануть ще більш ніжними і ароматними. Спробуйте — може бути, вам сподобається саме такий варіант?
Інгредієнти:
- 600 мл кефіру;
- 3 яйця;
- 2 склянки борошна;
- 2 ст. л. цукру;
- 100 г твердого сиру;
- Пучок зеленої цибулі;
- Сода — 0.5 ч. л.;
- 1 ч. л. солі.
Послідовність:
Виливаємо в миску кефір і розбиваємо сюди ж яйця. Якщо вони великі, то буде досить навіть двох штук.
Додаємо цукор і сіль. Кількість цих інгредієнтів можете змінювати на свій смак.
Далі додаємо борошно і соду. Починаємо замішувати тісто.
У самому кінці додаємо в нього подрібнену цибулю. Можна взагалі не взяти зелень або додати іншу — наприклад, петрушку або кріп.
Ну і нарешті наш головний інгредієнт — тертий сир.
Тісто готове. Якщо воно занадто густе, то влийте ще кефіру — гірше не стане.
Випікаємо млинці на рослинній олії. Думаю, процедура відома всім.
Його можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Сирні млинці з начинкою
Я вже говорила, що для сирних млинців є дуже багато начинок. Сьогодні пропоную зробити її з вельми незвичайних інгредієнтів. Щоб дізнатися, будь — читаємо далі.
Інгредієнти для тіста:
- Борошно — 2.5 склянки;
- 100 г рослинної олії;
- 250 р тертого сиру;
- Цукор — 1 ч. л.;
- Яйця — 4 шт.;
- Молоко — 2.5-3 склянки;
- Сіль.
Для начинки:
- Ананас подрібнений;
- Сирний сир;
- Свіжа петрушка.
Послідовність:
Готуємо тісто. Для цього просто змішуємо всі перераховані інгредієнти і в самому кінці додаємо сир.
Випікаємо млинці. Вони виходять трохи товщі звичайних.
Розрізаємо кожну заготовку навпіл.
На край кладемо ложку начинки — сирний сир з шматочками ананаса. Звертаємо кульок.
Завершуємо оформлення страви зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!