Вершкові сирні млинці без борошна — дуже простий рецепт
Сирні млинці не обов’язково повинні бути з сиром всередині. Можна зробити його начинкою, але тоді доведеться запастися часом. Принаймні, в цьому варіанті. Чим же він незвичайний — дізнаєтеся, дочитавши до кінця.
Інгредієнти:
- Молоко — 500 мл;
- Крохмаль — 5-6 ст. л.;
- М’який вершковий сир — 300 г;
- 6 яєць;
- Соняшникова олія — 1 ст. л.;
- Цукор;
- Вершки;
- Вершкове масло.
Послідовність:
Розбиваємо в миску 5 яєць і додаємо до них цукор — приблизно столову ложку. Якщо любите якнайсолодше, дивіться за своїм смаком. Збиваємо.
Не зупиняючи міксер, потроху підсипаємо крохмаль. Тісто буде ставати все густішим і густішим. У самому кінці додаємо молоко і рослинне масло, а потім залишаємо тісто на 15 хвилин.
Обсмажуємо кожен млинець з одного боку! Всередину (на сиру бік) кладемо начинку: вершковий сир із сирим яйцем і цукром. Цукор знову ж таки за смаком. Загортаємо сонечка і викладаємо на деко. Змащуємо вершками і топленим маслом. Готуємо коржі 10-15 хвилин у духовці при 180 градусах, а потім подаємо до столу.
Ось таке незвичайне частування тепер ви вмієте робити. Приємного апетиту!