Паска з сиру з цукатами
В минулому варіанті ми використовували родзинки, а зараз пропоную спробувати Великдень з цукатами. Це не менш ситно і красиво.
До того ж, цукати можете вибрати абсолютно будь-які, так що ви самі вирішуєте, який саме смаковий відтінок буде мати ваше ласощі.
Інгредієнти:
- 500 г сиру;
- 1 яйце;
- 200 мл молока;
- 30 г вершкового масла;
- Цукати — 50 г;
- 1 ч. л. ванільного цукру;
- 1 ст. л. пшеничного борошна;
- 4 ст. л. звичайного цукру.
Послідовність:
Розбиваємо в глибоку миску яйця і збиваємо його міксером (приблизно хвилину). Продовжуємо збивати, додаючи цукор. Його кількість можна змінити по своєму смаку. Далі додаємо ванільний цукор і ложку борошна, перемішуємо їх вже віночком до однорідності.
Змішуємо масу з молоком і ставимо на вогонь, попередньо перелив в каструлю.
Помішуємо її до тих пір, поки не вийде досить густий заварний крем.
Ще гарячий крем перекладаємо в тарілку і розчиняємо в ньому шматочок масла. Перемішуємо.
Розминаємо сир звичайною ложкою і заливаємо кремом.
Заважаємо, поки не вийде однорідна кашка. Потім вводимо в неї цукати.
Форму застеляємо марлею і викладаємо в неї сир. Утрамбовуємо його ложкою, після чого прикриваємо кінцями марлі і ставимо зверху вантаж. Відправляємо отриману заготовку в холодильник на 5-6 годин.
Після закінчення цього часу дістаємо Великдень і прикрашаємо цукатами по своєму смаку. Тепер його можна подавати до столу. Приємного апетиту!
А ось ще один спосіб приготування Царської красуні, пробуйте і ви створити таку красу: