Сирна Паска без випічки: 4 царських рецепта в домашніх умовах

Паска з сиру з цукатами

В минулому варіанті ми використовували родзинки, а зараз пропоную спробувати Великдень з цукатами. Це не менш ситно і красиво.

До того ж, цукати можете вибрати абсолютно будь-які, так що ви самі вирішуєте, який саме смаковий відтінок буде мати ваше ласощі.

Інгредієнти:

  • 500 г сиру;
  • 1 яйце;
  • 200 мл молока;
  • 30 г вершкового масла;
  • Цукати — 50 г;
  • 1 ч. л. ванільного цукру;
  • 1 ст. л. пшеничного борошна;
  • 4 ст. л. звичайного цукру.

Послідовність:

Розбиваємо в глибоку миску яйця і збиваємо його міксером (приблизно хвилину). Продовжуємо збивати, додаючи цукор. Його кількість можна змінити по своєму смаку. Далі додаємо ванільний цукор і ложку борошна, перемішуємо їх вже віночком до однорідності.

Змішуємо масу з молоком і ставимо на вогонь, попередньо перелив в каструлю.

Помішуємо її до тих пір, поки не вийде досить густий заварний крем.

Ще гарячий крем перекладаємо в тарілку і розчиняємо в ньому шматочок масла. Перемішуємо.

Розминаємо сир звичайною ложкою і заливаємо кремом.

Заважаємо, поки не вийде однорідна кашка. Потім вводимо в неї цукати.

Форму застеляємо марлею і викладаємо в неї сир. Утрамбовуємо його ложкою, після чого прикриваємо кінцями марлі і ставимо зверху вантаж. Відправляємо отриману заготовку в холодильник на 5-6 годин.

Після закінчення цього часу дістаємо Великдень і прикрашаємо цукатами по своєму смаку. Тепер його можна подавати до столу. Приємного апетиту!

А ось ще один спосіб приготування Царської красуні, пробуйте і ви створити таку красу: