Борщ – класичні рецепти приготування

Суп з пампушками зі свининою

Це один з небагатьох рецептів, який точно здивує кожного. Суп з пампушками – більш ситний і поживний варіант першого страви. Я впевнена, що багато хто з вас його оцінять.

Нам знадобиться:

  • Свинина (300 г)
  • Буряк (1 шт)
  • Половина качана свіжої капусти.
  • Картопля (5-6 шт)
  • Перець болгарський (1 шт)
  • Моркву (1 шт)
  • Корінь петрушки
  • Цибуля ( 1 шт)
  • Помідор свіжий (4-5 шт)
  • Олія рослинна
  • Цукор (1 ст. л)
  • Сік половини лимона

Для пампушок:

  • Склянку води/ молока
  • Сухі дріжджі (1 ч. л)
  • Яйце куряче (1 шт)
  • Цукор (1 ст. л)
  • Сіль (1 ч. л)
  • Масло рослинне (2 ст. л)
  • Борошно (3 склянки)

Етапи:

1. Ретельно моєму м’ясо і витирає серветкою.

2. Кладемо в каструлю, наповнену водою. Варимо м’ясо, постійно знімаю пінку.

3. Ріжемо цибулю, моркву і картоплю.

4. Дістаємо готове м’ясо і кубиками ріжемо його.

5. Шаткуємо капусту і кладемо її разом з картоплею в каструлю.

6. Варимо буряк прямо в шкірці, остуджуємо і потім тремо на тертці.

7. Ріжемо соломкою болгарський перець.

8. Помідор нарізаємо кубиками.

9. На розпечену сковороду кладемо свиняче сало і вытапливаем. Прибираємо шкварки і засмажуємо цибулю, моркву, перець, помідор і буряк.

10. Перевіряємо, чи готовий наш картоплю. Якщо так, то кладемо до нього в каструлю всі тушковані, смажені овочі.

Далі додаємо спеції, сіль за смаком і залишаємо це все варитися на 15 хвилин.

Борщик готовий. Але! У нас на підході з вами пампушки, так що на цьому рецепт не закінчується.

11. Дістаємо велику тарілку, миску і наливаємо туди теплу рідину. Розчиняємо в ній дріжджі. Додаємо цукор, сіль і одне яйце. Все це ретельно розмішуємо, збовтуємо.

12. Насипаємо борошно, далі замішуємо тісто і накриваємо його серветкою, залишаємо настоятися в теплому місці на годину.

13. По закінченні часу, дістаємо наше тісто і ділимо його на кілька маленьких кульок.

14. Дістаємо деко, змащуємо її рослинним маслом, кладемо туди наші пампушки і даємо їм певний час для того, щоб піднятися. Змащуємо збитим яйцем.

15. Ставимо в духовку, нагріту до 180 градусів. Залишаємо на 25 хвилин.

Наші готові пампушки! Виглядають класно.