Сирні пончики смажені в олії – дуже смачні рецепти пончиків з сиру

Пончики з начинкою на сковороді в домашніх умовах

Ось і дісталися ще до одного супер рецепта, який ну повірте мені нікого байдужим не залишить. Справа все в тому, що наші творожнички будуть фарширований всередині, і хочу запропонувати вам начинку з ягід.

При бажанні, ви можете взяти варене згущене молоко або зробити шоколадний крем і за допомогою спеціального пістолета, вже готові вироби нафарширувати.

Але, цей спосіб приготування буде абсолютно іншим, ми ягідку будемо ховати одразу ж в тісто. Вообщем в кінцевому підсумку, ви не зможете від них відірватися і чашку спустошите за 10 хвилин. А якщо приготуєте ще молочний джем або соус, то і взагалі ваші домочадці на руках вас носитимуть.

Нам знадобиться:

  • Сир — 500 г
  • Сіль — на кінчику ножа
  • Борошно — 3 ст.
  • Розпушувач — 2 ч. л
  • Полуниця — 250-300 г
  • Цукор — 110 г (60 г в тісто, для начинки — 50 г)
  • Соняшникова олія

Послідовність:

1. Змішайте в чашці цукор, курячі яйця і власне кажучи сир, який розімніть виделкою. Перемішайте масу.

2. Далі вносите борошно і розпушувач, розмішайте. А тісто має вийти досить ніжним і не липнути до рук. Помістіть його в чашку в холодильник на пів години. А потім дістаньте і поступово, не поспішаючи выкатывайте тісто і на столі з нього зробіть канатик, який розділіть ножем на частини.

3. З кожної заготовки розкатати корж, в яку закладіть свіжу ягоду полуниці, а саму поверхню тіста спочатку присипте цукром, щоб начинка не була кислою. Сформуйте тепер потрібну вам форму, в даному випадку кульку.

4. Обсмажуйте у фритюрниці з рослинним маслом до красивої скориночки. Виймайте шумівкою, дайте повністю охолонути, присипте пудрою і їжте на здоров’я!