Пончики з начинкою на сковороді в домашніх умовах
Ось і дісталися ще до одного супер рецепта, який ну повірте мені нікого байдужим не залишить. Справа все в тому, що наші творожнички будуть фарширований всередині, і хочу запропонувати вам начинку з ягід.
При бажанні, ви можете взяти варене згущене молоко або зробити шоколадний крем і за допомогою спеціального пістолета, вже готові вироби нафарширувати.
Але, цей спосіб приготування буде абсолютно іншим, ми ягідку будемо ховати одразу ж в тісто. Вообщем в кінцевому підсумку, ви не зможете від них відірватися і чашку спустошите за 10 хвилин. А якщо приготуєте ще молочний джем або соус, то і взагалі ваші домочадці на руках вас носитимуть.
Нам знадобиться:
- Сир — 500 г
- Сіль — на кінчику ножа
- Борошно — 3 ст.
- Розпушувач — 2 ч. л
- Полуниця — 250-300 г
- Цукор — 110 г (60 г в тісто, для начинки — 50 г)
- Соняшникова олія
Послідовність:
1. Змішайте в чашці цукор, курячі яйця і власне кажучи сир, який розімніть виделкою. Перемішайте масу.
2. Далі вносите борошно і розпушувач, розмішайте. А тісто має вийти досить ніжним і не липнути до рук. Помістіть його в чашку в холодильник на пів години. А потім дістаньте і поступово, не поспішаючи выкатывайте тісто і на столі з нього зробіть канатик, який розділіть ножем на частини.
3. З кожної заготовки розкатати корж, в яку закладіть свіжу ягоду полуниці, а саму поверхню тіста спочатку присипте цукром, щоб начинка не була кислою. Сформуйте тепер потрібну вам форму, в даному випадку кульку.
4. Обсмажуйте у фритюрниці з рослинним маслом до красивої скориночки. Виймайте шумівкою, дайте повністю охолонути, присипте пудрою і їжте на здоров’я!