Сирні пончики смажені в олії – дуже смачні рецепти пончиків з сиру

Пишні пончики з сиру з манкою, обсмажені на олії

Ух, любите свіжі і тільки, що спечені берлинеры? Не знаєте, що це таке. А виявляється це наші пончики, так їх називають по-іншому, от правда у них склад продуктів звичайно ж не на сирі, а на дріжджах. Я пропоную зараз зробити не що інше, але тільки по-іншому рецептом з використанням одного секретного інгредієнта.

Фішка цієї випічки в тому, що тут використовується сир з жирністю 15%, який допомагає зробити її м’якою і дуже ніжною. А манка подбає про легкості, і тісто стане більш щільним, щоб було зручніше надалі смажити заготовки.

Вообщем хочете, щоб частування тануло в роті, тоді обирайте цей варіант. Готуйте з радістю і натхненням, тоді все вийде. І до речі, можна начинити їх начинкою, абсолютно будь-який, навіть шоколадною. Але про це трохи пізніше.

Нам знадобиться:

  • Сир 15% — 200 г
  • Борошно пшеничне — 250 г
  • Сіль — на кінчику ножа
  • Розпушувач — 0,5 ч. л
  • Яйце — 2 шт.
  • Манка — 2-3 ст. л
  • Цукор — 3 ст. л

Послідовність:

1. Розбийте пару яєць в мисці і з’єднайте їх з цукром. Розмішайте. Додайте манної крупи, дайте постояти 30 хвилин, щоб манка трохи розбухла, перемішайте. Потім внесіть сир і перетріть блендером, щоб вийшла однорідна консистенція.

Це потрібно зробити для того, щоб не з’явилися грудочки.

2. Далі через сито внесіть поступово невеликими порціями пшеничне борошно. Заважайте звичайною ложкою. Як витратите все борошно, пограйте тестом руками. Воно повинно бути ніжним і м’яким, але в той же час руки повинні залишитися чистими, тобто воно не повинно прилипати до них.

3. Як ви здогадалися з нього тепер доведеться наліпити потішні грудочки круглої форми. Обсмажуйте їх у киплячому рослинному маслі в глибокій сковороді.

4. А потім, як побачите рум’яні скоринки виймайте, використовуючи шумівку з дірочками на тарілочку з паперовими рушниками. А через час сервіруйте і накривайте на стіл, присипте кокосовою стружкою або цукровою пудрою, а можна і корицею або ваніллю. Приємного!