Сирні пончики смажені в олії – дуже смачні рецепти пончиків з сиру

Пончики з сиру — смакота з дитинства за 10 хвилин

Мало, хто знає, а може, й здогадується про те, що такі пампушки цілком можна приготувати швидко, і при цьому не витративши багато часу. Адже, щоб завести таке тісто ніяких особливих навичок не потрібно, як якщо б ви пекли здобу. Тому і справді вам цілком достатньо 10 хвилин, а після ви вже будете обсмажувати у фритюрі ці малюсінькі грудочки.

Смак у такий ласуни досить ніжний і цікавий, тому що в даному варіанті автор рекомендує використовувати корицю, якщо не любите, то можете додати ванілін. Або взагалі готуйте без добавок.

Нам знадобиться:

  • сир — 0,2 кг
  • борошно — приблизно 0,2 кг
  • яйце — 1 шт.
  • розпушувач — 1 ч. л
  • цукровий пісок — 3 ч. л
  • сіль —щіпка
  • рослинне масло — 280 мл
  • кориця мелена — 1 ч. л
  • цукрова пудра

Послідовність:

1. Почніть чаклувати над сиром, розімніть його виделкою, а краще навіть пропустіть через сито або м’ясорубку, щоб він став м’яким і пухким, однорідний за структурою.

Моя подружка завжди користується в даному випадку блендером, так що теж рекомендую, якщо він у вас є.

2. Далі візьміть іншу ємність і в ній збийте яйце з цукром звичайним віночком.

3. Після внесіть в сир цю яєчну масу і корицю, розмішайте. Тепер черга борошна, для того, щоб тісто стало пружним і еластичним. Розпушувач змішайте разом з борошном, читайте перед цим інструкцію на звороті упаковки.

Можливо борошна знадобиться більше або менше, дивлячись який за вологості у вас сир.

4. Ось такий великий грудочку вийде з такої кількості інгредієнтів. Посипте його борошном і скачайте з нього джгутик.

5. А далі цей джгут поділіть на рівні шматки і з кожного такого примірника скатайте милі грудочки, бажано одного розміру.

6. Залишається тепер пересмажити кульки в добре прогрітому рослинному маслі до золотавої скоринки з двох сторін. Приємного апетиту! Подавайте зі згущеним молоком або їжте, присипавши їх цукровою пудрою.

7. Для того, щоб вони не були жирними, використовуйте завжди перед вживанням серветку, яка візьме на себе весь жир.

8. Ось такий шикарний десерт може вийти і у вас сьогодні до чаю, якщо ви постараєтеся і знайдете півгодинки на його приготування. Приємних відкриттів, друзі!