Салат Ніжність з куркою – класичні рецепти

Салат на День Народження «Незвичайна ніжність» з ананасом, куркою і сиром

Хочете порадувати близьку людину чимось особливим? Набридли одноманітні рецепти, хочеться чогось святкового? Хочеться екзотики? Тоді ви за адресою!

Інгредієнти:

  • Сир (200 г)
  • 1 куряче філе
  • Яйця (4 шт)
  • Консервовані ананаси (6 кілець)
  • Майонез

Приступаємо до готування!

1. Відправляємо варитися курячу грудку. Також варимо яйця круто.

2. Нарізаємо консервований ананас половинками.

Важливо! Але робіть нарізку надто дрібною.

3. Нарізаємо дрібними кубиками курку.

4. Трьом яйця і сир на дрібній тертці. Змащуємо дно тарілки майонезом, посипаємо його шматочками курки. Поверх курки змащуємо майонезом, додаємо потерті яйця, знову закріплюємо шар майонезом.

6. Завершальний шар покриваємо часточками ананаса. Ставимо салат в холодильник на просочення (20-30 хв). Bon Appétit !

Ніжність з крабовими паличками: ще один класичний рецепт

Ще один класичний рецепт. Що ж, ну і наостанок розглянемо з вами рецепт, який я підібрала. Салат вийде не менш смачний, корисний і не менш цікавий для всіх шалених гурманів. Втім, ви самі зараз все побачите.

Нам знадобиться:

  • Яйця (4 шт)
  • Рис (150 г)
  • Крабові палички (200 г)
  • Майонез (250 г)
  • Сир (100 г)
  • Огірок свіжий (пару штучок)

Приступаємо до приготування:

1. Ставимо варитися рис, додаємо невелику кількість солі у воду.

2. Варимо круто яйця. Очищаємо від шкаралупи.


3. Тремо на дрібній тертці сир.


4. Подрібнюємо на тертці крабові палички.

5. Очищаємо варені яйця, відокремлюємо білки від жовтків. Далі тремо на тертці білки, а після жовтки.

6. Чистимо і ріжемо дрібно-дрібно огірки. Приступаємо до нашим улюбленим верствам. Першим буде шар з рисом. Покриваємо його майонезній сіточкою. Потім поверх першого шару слід натертий сир. Після ми посипаємо це все крабовими паличками і кидаємо туди білки.

7. Змащуємо це все майонезній сіточкою і хорошенечко утрамбовуємо. Не забуваємо про подрібнені жовтки. Посипаємо ними завершальний шар нашого салату.
Все це можна прикрасити маслинами і зеленню. Bon Appétit !