Як завести тісто на млинці на молоці? Класичні рецепти

Як завести тісто з яйцями, щоб млинці вийшли з дірочками

Наш наступний майстер-клас не менш цікавий. Завжди мріяли навчитися готувати млинці з дірочками, як на картинках? Тоді читайте уважно! За допомогою докладних покрокових фотографій автор рецепта показує нам, як за 15 хвилин досягти такого ж результату.

Спочатку розглянемо список інгредієнтів:

  • Борошно – 1 склянка;
  • Цукор – 2 ст. л.;
  • Сіль – 0.5 ч. л.;
  • Вода – 1 склянка;
  • Яйця – 2 шт.;
  • Рослинна олія – 2 ст. л.;
  • Молоко – 1 стакан.

Послідовність:

Початок у нас таке ж, як і в минулий раз. Розбиваємо в миску яйця, а потім з’єднуємо їх з сіллю і цукром.

Додаємо половину молока. Його, до речі, краще попередньо розігріти до 36-37 градусів: так млинці будуть більш пишними.

Перемішуємо інгредієнти віночком до тих пір, поки не вийде однорідна суміш.

Додаємо невеликими порціями борошно (обов’язково просіяне!).

Коли тісто стане досить густим, вливаємо в миску решту молока і домішують до кінця.

Майже всі. Тепер додаємо рослинне масло і окріп, і тісто можна вважати готовим.

Випікаємо з нього рум’яні паляниці.

Ось такими ніжними і ажурними вони вийшли.

Якщо хочете приготувати млинці з м’ясної (або інший несолодкої) начинкою, просто використовуйте менше цукру. Приємного апетиту!

Класичний рецепт млинців на 1 літр молока

Наступний варіант приготування млинців напевно сподобається вам своєю простотою. Давайте подивимося, що нам знадобиться для того, щоб порадувати таким частуванням своїх близьких.

До речі, зовсім забула сказати: не бійтеся експериментувати з різними начинками або топінгами! Це дозволить вам подавати до столу буквально кожен день нове блюдо, навіть якщо основа (тісто) буде завжди одна.

Інгредієнти:

  • 400 г борошна;
  • Сіль на кінчику ножа;
  • 4 яйця;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 1 л молока.

Послідовність:

Змішуємо сирі яйця з цукром і додаємо до отримання легкої повітряної маси.

Періодично розбавляючи молоком, поступово вводимо муку і сіль. Ретельно перемішуємо інгредієнти.

Залишаємо тісто на 20 хвилин. Після цього додаємо в нього рослинне масло.

Смажимо смачні сонечка і подаємо їх до столу з коханою добавкою. Приємного апетиту!