Рецепт тарталеток з червоної ікри і креветок
Практично всі “морські” інгредієнти прекрасно доповнюють один одного. Саме цим користується автор нашого другого варіанту, поєднуючи в начинці для тарталеток креветки і червону ікру.
Виходить в міру солона, соковита і ароматна закуска, яку напевно не залишать без уваги навіть любителі солодкого.
Інгредієнти:
- 10 тарталеток;
- 1 ч. л. лимонного соку;
- 30 г очищених креветок;
- 1 авокадо;
- 2 ст. л. червоної ікри;
- 5 ст. л. відвареного рису;
- 0.5 червоної цибулини;
- Щіпка солі.
Послідовність:
Закуска у нас буде солоної, тому і кошички теж беремо несолодкі.
Рис заздалегідь відварюємо в підсоленій воді і даємо йому повністю охолонути.
Авокадо чистимо, виймаємо з нього кісточку. Збризкуємо м’якоть лимонним соком, а потім розминаємо її разом з рисом. Авокадо для цього має бути дуже стиглим.
Далі додаємо трохи подрібненого лука.
І нарешті ікру — але не всю. Частину нам знадобиться для прикраси закуски.
Перемішуємо інгредієнти і розкладаємо отриману начинку по кошиках. Щоб полегшити собі роботу, можете зробити це, використовуючи кондитерський пістолет.
Дістаємо вже підготовлені покупні креветки. Нам знадобиться по 3 штуки на порцію.
І прикрашаємо ними наші кошики. Зверху в кожну кладемо ще трохи ікри. Закуска готова. Приємного апетиту!
Тарталетки з ікрою і маслом
Цей варіант здивує вас своєю нехитрістю. Все, що нам потрібно для наповнення тарталеток — це ікра і вершкове масло. По суті, це перетворені бутерброди, тільки замість хліба тут пісочні кошики. Непогана ідея, чи не правда?
Інгредієнти:
- 120 г червоної ікри;
- 120 г вершкового масла;
- 15 тарталеток.
Послідовність:
Дістаємо масло з холодильника і даємо йому трохи розм’якнути. Після цього нарізаємо його на шматочки і розкладаємо по кошиках.
Поверх масла додаємо в кожну тарталетку ікру. За бажанням можете прикрасити закуску зеленню. Готово!