Тарталетки з ікрою – найсмачніші

Рецепт тарталеток з червоної ікри і креветок

Практично всі “морські” інгредієнти прекрасно доповнюють один одного. Саме цим користується автор нашого другого варіанту, поєднуючи в начинці для тарталеток креветки і червону ікру.

Виходить в міру солона, соковита і ароматна закуска, яку напевно не залишать без уваги навіть любителі солодкого.

Інгредієнти:

  • 10 тарталеток;
  • 1 ч. л. лимонного соку;
  • 30 г очищених креветок;
  • 1 авокадо;
  • 2 ст. л. червоної ікри;
  • 5 ст. л. відвареного рису;
  • 0.5 червоної цибулини;
  • Щіпка солі.

Послідовність:

Закуска у нас буде солоної, тому і кошички теж беремо несолодкі.

Рис заздалегідь відварюємо в підсоленій воді і даємо йому повністю охолонути.

Авокадо чистимо, виймаємо з нього кісточку. Збризкуємо м’якоть лимонним соком, а потім розминаємо її разом з рисом. Авокадо для цього має бути дуже стиглим.

Далі додаємо трохи подрібненого лука.

І нарешті ікру — але не всю. Частину нам знадобиться для прикраси закуски.

Перемішуємо інгредієнти і розкладаємо отриману начинку по кошиках. Щоб полегшити собі роботу, можете зробити це, використовуючи кондитерський пістолет.

Дістаємо вже підготовлені покупні креветки. Нам знадобиться по 3 штуки на порцію.

І прикрашаємо ними наші кошики. Зверху в кожну кладемо ще трохи ікри. Закуска готова. Приємного апетиту!

Тарталетки з ікрою і маслом

Цей варіант здивує вас своєю нехитрістю. Все, що нам потрібно для наповнення тарталеток — це ікра і вершкове масло. По суті, це перетворені бутерброди, тільки замість хліба тут пісочні кошики. Непогана ідея, чи не правда?

Інгредієнти:

  • 120 г червоної ікри;
  • 120 г вершкового масла;
  • 15 тарталеток.

Послідовність:

Дістаємо масло з холодильника і даємо йому трохи розм’якнути. Після цього нарізаємо його на шматочки і розкладаємо по кошиках.

Поверх масла додаємо в кожну тарталетку ікру. За бажанням можете прикрасити закуску зеленню. Готово!