Як приготувати сирники з крохмалем? Простий рецепт
І, нарешті, останній рецепт у цій статті – повітряні сирник з крохмалем. Такі сирники надзвичайно повітряні і мають особливий смак, що віддалено нагадує суфле. Хочете спробувати? Тоді швиденько на кухню творити). Бажаю удачі!
Нам знадобиться:
- Борошно – 2 столові ложки;
- Крохмаль – стільки ж;
- Ізюм – 100 г;
- Сир – 700 г;
- Курячі яйця – 4 шт.;
- Цукор – 6 столових ложок (можна менше або більше в залежності від кислоти сиру);
- Щіпка солі.
Послідовність:
Всі інгредієнти змішайте до отримання м’якого тіста без грудочок.
Сформуйте невеликі кульки і стисніть їх з двох сторін так, щоб вийшли акуратні коржі. Майбутні сирника обваляйте в борошні для отримання золотистої скоринки.
Обсмажуйте сирники порціями на розігріту сковороду, змащену рослинним маслом.
Гаряче смачне частування можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Ось і все, їжте сирники на здоров’я, адже це смачно і корисно. І сподіваюся ваші близькі та рідні скажуть вам за такі шедеври — велике спасибі.
Всім успіхів у праці і оборони. Сонячного дня. Поки що.