Сирники із сиру: класичні рецепти пишних сирників

Як приготувати сирники з крохмалем? Простий рецепт

І, нарешті, останній рецепт у цій статті – повітряні сирник з крохмалем. Такі сирники надзвичайно повітряні і мають особливий смак, що віддалено нагадує суфле. Хочете спробувати? Тоді швиденько на кухню творити). Бажаю удачі!

Нам знадобиться:

  • Борошно – 2 столові ложки;
  • Крохмаль – стільки ж;
  • Ізюм – 100 г;
  • Сир – 700 г;
  • Курячі яйця – 4 шт.;
  • Цукор – 6 столових ложок (можна менше або більше в залежності від кислоти сиру);
  • Щіпка солі.

Послідовність:

Всі інгредієнти змішайте до отримання м’якого тіста без грудочок.

Сформуйте невеликі кульки і стисніть їх з двох сторін так, щоб вийшли акуратні коржі. Майбутні сирника обваляйте в борошні для отримання золотистої скоринки.

Обсмажуйте сирники порціями на розігріту сковороду, змащену рослинним маслом.

Гаряче смачне частування можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Ось і все, їжте сирники на здоров’я, адже це смачно і корисно. І сподіваюся ваші близькі та рідні скажуть вам за такі шедеври — велике спасибі.

Всім успіхів у праці і оборони. Сонячного дня. Поки що.