Гарячі бутерброди з сиром і горбушею в духовці
Гарячі бутерброди виходять завжди апетитніше звичайних. Тому, якщо у вас є в запасі трохи часу, зверніть увагу на цей рецепт. Як я вже говорила, таку закуску зручно брати з собою, тому можливо вона стане для вас одним з варіантів повсякденного перекусу.
Інгредієнти:
- Багет — 1 шт.;
- Філе сирої або солоної горбуші — 800 г;
- Спеції за смаком;
- Вершкове масло;
- Твердий сир — за бажанням;
- Сіль соєвий соус — за смаком.
Послідовність:
Якщо горбуша сира, то беремо ніж і дрібно рубаємо її.
Далі посипаємо сіллю і спеціями і залишаємо на 15 хвилин. Якщо риба солона, то просто подрібнюємо.
Нарізаємо хліб красивими скибочками. Змащуємо кожен з них вершковим маслом. Зверху викладаємо шматочки горбуші і відправляємо закуску в духовку. Запікаємо бутерброди 10 хвилин при 200 градусах.
Якщо хочете використовувати сир, то натріть його і перед запіканням посипте їм заготовки. Вийде красива рум’яна кірочка. Приємного апетиту!
Бутерброди з багета з цибулею і горбушею
Ну і ще трохи гарячих бутербродів вам на завершення. Навіть не знаю, який з них готується швидше, але дуже смачними виходять обоє. Втім, краще спробуйте і переконайтеся самі.
Інгредієнти:
- Багет — 1 шт.;
- Банку консервованої горбуші;
- 2 яйця;
- Рослинна олія для смаження;
- 2 невеликих цибулини.
Послідовність:
Спочатку приготуємо начинку. Розминаємо консерви виделкою і змішати з сирими яйцями.
Додаємо до них дрібно нарізану цибулю.
Не шкодуючи начинки, покриваємо їй скибочки хліба.
Обсмажуємо бутерброди на олії з обох сторін — починаємо з намазала.
Прикрашаємо закуску зеленню і подаємо до столу.