Бутерброди з горбушею на святковий стіл: прості і смачні

Гарячі бутерброди з сиром і горбушею в духовці

Гарячі бутерброди виходять завжди апетитніше звичайних. Тому, якщо у вас є в запасі трохи часу, зверніть увагу на цей рецепт. Як я вже говорила, таку закуску зручно брати з собою, тому можливо вона стане для вас одним з варіантів повсякденного перекусу.

Інгредієнти:

  • Багет — 1 шт.;
  • Філе сирої або солоної горбуші — 800 г;
  • Спеції за смаком;
  • Вершкове масло;
  • Твердий сир — за бажанням;
  • Сіль соєвий соус — за смаком.

Послідовність:

Якщо горбуша сира, то беремо ніж і дрібно рубаємо її.

Далі посипаємо сіллю і спеціями і залишаємо на 15 хвилин. Якщо риба солона, то просто подрібнюємо.

Нарізаємо хліб красивими скибочками. Змащуємо кожен з них вершковим маслом. Зверху викладаємо шматочки горбуші і відправляємо закуску в духовку. Запікаємо бутерброди 10 хвилин при 200 градусах.

Якщо хочете використовувати сир, то натріть його і перед запіканням посипте їм заготовки. Вийде красива рум’яна кірочка. Приємного апетиту!

Бутерброди з багета з цибулею і горбушею

Ну і ще трохи гарячих бутербродів вам на завершення. Навіть не знаю, який з них готується швидше, але дуже смачними виходять обоє. Втім, краще спробуйте і переконайтеся самі.

Інгредієнти:

  • Багет — 1 шт.;
  • Банку консервованої горбуші;
  • 2 яйця;
  • Рослинна олія для смаження;
  • 2 невеликих цибулини.

Послідовність:

Спочатку приготуємо начинку. Розминаємо консерви виделкою і змішати з сирими яйцями.

Додаємо до них дрібно нарізану цибулю.

Не шкодуючи начинки, покриваємо їй скибочки хліба.

Обсмажуємо бутерброди на олії з обох сторін — починаємо з намазала.

Прикрашаємо закуску зеленню і подаємо до столу.