Простий рецепт бутербродів з солоною горбуші з вершковим сиром і огірком
Поєднання риби і ніжного сиру — одне з найвідоміших у закусках. Тут ми доповнюємо його ще й ікрою, так що частування буде досить презентабельним. А завдяки аппетитному аромату свіжої зелені і огірка бутерброди моментально привернуть до себе увагу всіх присутніх.
Інгредієнти:
- 6 скибочок хліба;
- 60 г солоної горбуші;
- Половинка свіжого огірка;
- Пара пір’їнок зеленої цибулі;
- 3 ч. л. червоної ікри;
- Вершковий сир — 6 ч. л.
Послідовність:
Автор використовує житній хліб, але ви можете взяти звичайний батон або будь-який інший. Нарізаємо його красивими шматочками.
Щедро змащуємо кожен скибочку вершковим сиром.
На один край кожного шматочка кладемо огірковий гурток.
На інший скибочку горбуші.
Завершуємо оформлення бутербродів з червоною ікрою і зеленню (рубаним зеленим луком).
Приємного апетиту!
Святкові бутерброди з горбушею і ківі
Цей рецепт я знайшла зовсім випадково, але по-моєму, він вартий уваги. В оригіналі автор використовує слабосоленої лосось, але ви без проблем можете замінити його на горбушу. Це незвичайне, але до речі теж досить відоме поєднання. Для тих, хто не боїться експериментів.
Інгредієнти:
- Хліб для тостів — 6 скибочок;
- 100 г риби;
- 2 ківі;
- Листовий салат для оформлення;
- 40 г сирного сиру.
Послідовність:
Викладаємо хліб на деко. Підсушуємо його в духовці 3-5 хвилин при 200 градусах. Так він буде хрустким, але залишиться м’яким всередині.
Коли шматочки охолонуть, намазуємо на них сирний сир.
Зверху на край кожного бутерброда кладемо гурток ківі. Зрозуміло, шкірку з ківі попередньо потрібно зняти.
Далі додаємо салат і шматочок риби.
Закуска готова. Якщо у вас хліб іншої форми, оформлення страви може виглядати інакше. Приємного апетиту!