Приголомшливо смачна Снігова Королева (шари по порядку)
І завершальним штрихом у цій статті стає вишукана «Снігова Королева». Страва, яку готували наші мами і бабусі, і яке гідно посідає одне з перших місць у рейтингу найбільш смачних новорічних страв.
Нам знадобиться:
- 4 варених яйця;
- 200 г майонезу;
- Твердий сир – 100 г;
- 3 середніх яблука;
- 4 цибулини;
- Сіль за смаком.
Послідовність:
Перед тим, як почати викладати салат, необхідно підготувати інгредієнти.
Яйця очистіть від шкаралупи. Трохи води змішайте з лимонним соком. Залийте їй очищені яблука і залиште ненадовго.
Наріжте цибулю Тонкими шматочками і залийте його окропом. Через 10 хвилин змініть його на холодну воду. Дочекайтеся, коли вона охолоне і залийте розчином води та оцту (2 частини оцту на 3 води).
Дрібно натріть яйця і сир.
Починаємо викладати салат. Розташуйте шари в такому порядку:
1. Підсолені терті яйця;
2. Віджатий цибулю;
3. Терті яблука;
4. Сир.
Усі шари, крім останнього, змазується майонезом.
Можна зробити кілька невеликих акуратних порцій, викладаючи салат у формочки. Це ніжне блюдо оцінять навіть ті, хто без захоплення ставиться до подібних інгредієнтів. Приємного апетиту!