Цезар з пекінською капустою, сухариками і помідорами + рецепт соусу
Ще один чудовий рецепт у мене для вас є. Ми навчимося готувати не тільки салат, але і соус, що немало важливо вміти робити для досягнення того самого вишуканого смаку «Цезаря».
Нам знадобиться:
- капуста пекінська
- філе куряче (0,2 кг)
- перець болгарський
- помідори (0,25 кг)
- яйця (3 шт)
- сир твердий (300 г)
- хліб (150 г)
- часник (2 зубчики)
- олія рослинна
Для соусу:
- яйця (2 шт)
- гірчиця (1 ст. л)
- анчоуси (2 шт)
- устричний соус (1 ч. л)
- часник (1-2 зубчики)
- оливкова олія (250 г)
- пів-лимона
Послідовність:
1. Варимо курку. Вода повинна бути в міру солона.
2. Рубаємо перець і помідори кубиками.
3. Також нарізаємо кубиками хліб.
4. Часник ріжемо на шматочки і обсмажуємо на сковороді.
5. Далі приступаємо до обсмажування хліба. Після того, як обсмажили хлібець, кладемо його в духовку на 10 хвилин (180 градусів).
6. Варені яйця нарізаємо невеликими кубиками.
7. Нарізаємо пекінську капусту невеликими смужками.
8. Розкладаємо подрібнену капусту на дві частини. Одна з якої йде в салатницю для готового блюда, а інше відкладемо в окрему миску.
9. Кладемо в тарілку яйця і до них додаємо інші інгредієнти: перець, помідори.
10. Додаємо до всіх інгредієнтів подрібнене куряче філе і ретельно все перемішуємо.
11. Дістаємо окрему ємність. З’єднуємо 2 жовтки, анчоуси, вустерський соус, часник і додаємо столову ложку гірчиці. Потім солимо і додаємо чайну ложку цукру. Ретельно все змішуємо, збиваємо до однорідної консистенції. Це буде заправка.
12. Далі додаємо склянку олії і ретельно збовтуємо. Потім додаємо лимонний сік в заправку. І знову добряче все збовтуємо, змішуємо до однорідної маси. Суміш повинна вийти густий, схожою на сметану.
13. Наш соус готовий, заправляємо їм салатик і можна подавати до столу!
Дуже смачний «Цезар» готовий. Можна приступати до їжі!