Салат Цезар з куркою в домашніх умовах. 6 простих і класичних рецептів

Цезар з пекінською капустою, сухариками і помідорами + рецепт соусу

Ще один чудовий рецепт у мене для вас є. Ми навчимося готувати не тільки салат, але і соус, що немало важливо вміти робити для досягнення того самого вишуканого смаку «Цезаря».

Нам знадобиться:

  • капуста пекінська
  • філе куряче (0,2 кг)
  • перець болгарський
  • помідори (0,25 кг)
  • яйця (3 шт)
  • сир твердий (300 г)
  • хліб (150 г)
  • часник (2 зубчики)
  • олія рослинна

Для соусу:

  • яйця (2 шт)
  • гірчиця (1 ст. л)
  • анчоуси (2 шт)
  • устричний соус (1 ч. л)
  • часник (1-2 зубчики)
  • оливкова олія (250 г)
  • пів-лимона

Послідовність:

1. Варимо курку. Вода повинна бути в міру солона.

2. Рубаємо перець і помідори кубиками.

3. Також нарізаємо кубиками хліб.

4. Часник ріжемо на шматочки і обсмажуємо на сковороді.

5. Далі приступаємо до обсмажування хліба. Після того, як обсмажили хлібець, кладемо його в духовку на 10 хвилин (180 градусів).

6. Варені яйця нарізаємо невеликими кубиками.

7. Нарізаємо пекінську капусту невеликими смужками.

8. Розкладаємо подрібнену капусту на дві частини. Одна з якої йде в салатницю для готового блюда, а інше відкладемо в окрему миску.

9. Кладемо в тарілку яйця і до них додаємо інші інгредієнти: перець, помідори.

10. Додаємо до всіх інгредієнтів подрібнене куряче філе і ретельно все перемішуємо.

11. Дістаємо окрему ємність. З’єднуємо 2 жовтки, анчоуси, вустерський соус, часник і додаємо столову ложку гірчиці. Потім солимо і додаємо чайну ложку цукру. Ретельно все змішуємо, збиваємо до однорідної консистенції. Це буде заправка.

12. Далі додаємо склянку олії і ретельно збовтуємо. Потім додаємо лимонний сік в заправку. І знову добряче все збовтуємо, змішуємо до однорідної маси. Суміш повинна вийти густий, схожою на сметану.

13. Наш соус готовий, заправляємо їм салатик і можна подавати до столу!

Дуже смачний «Цезар» готовий. Можна приступати до їжі!