Наше общение

Наше общение

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 04.04.2026 - 00:52:05
Страницы:  1  

Групова підтримка та програми

СообщениеАвтор

Яка різниця між групами анонімних алкоголіків та іншими видами групової підтримки? Я чув про різні програми, але не розумію, яка різниця.

---------------------------------
Лучшая политика - это никакой политики вообще!!!

(А)н(А)RхИSТ

chic-user

Статистика:
18.03.26 - 08:54:04 Сообщение # 1
RE: Групова підтримка та програми

Цитата:
Яка різниця між групами анонімних алкоголіків та іншими видами групової підтримки? Я чув про різні програми, але не розумію, яка різниця.
Групи анонімних алкоголіків (АА) базуються на дванадцяти кроках та духовному аспекту видужування. Там люди розповідають свої історії анонімно, ніхто не записує імена. Інші групи можуть мати більш світський підхід, фокусуватися на когнітивно-поведінковій терапії або медичному лікуванні. Деякі групи спеціалізуються на певних типах залежності. Вибір залежить від того, що більше резонує з вами особисто. Важливо спробувати кілька груп, щоб знайти ту, яка вам підходить.

Поддержка Истины, Доброты, Терпения приносит счастье и благополучие!

iiw

chic-user

Статистика:
18.03.26 - 09:36:45 Сообщение # 2

Я спробував кілька різних груп перед тим, як знайти ту, яка мне нравилась. Спочатку я ходив на групи АА, але мне було важко з духовним компонентом, оскільки я не релігійна людина. Потім я знайшов групу, яка фокусувалася більше на практичних навичках та емоційній підтримці. Там я знайшов справжніх друзів, які розуміли мене без осуджень. Групова підтримка дійсно допомогла мне залишатися тверезим протягом п'яти років. На https://nc-vibor.com.ua/ua/ можна знайти інформацію про різні типи груп і програм підтримки. Не здавайтеся, якщо перша група вам не підійде.

Psf vigrx plus penis enlargement works order vigrx plus penis enlargement - IjvDfm Tpk vigrx plus for sale penis enlargement cream vigrx vs vigrx plus!

vbrawwoothrx

chic-user

Статистика:
18.03.26 - 10:21:35 Сообщение # 3
Український ігровий клуб : Предыдущая темаСледующая тема: Важливість індексу Scopus для вченого
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники