Наше общение

Наше общение

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 03.04.2026 - 21:54:57
Страницы:  1  

Як правильно вибрати місце

СообщениеАвтор

А як правильно вибрати місце в автобусі? Я чув, що деякі місця комфортніші за інші. Розкажіть, чи є якісь хитрощі при виборі. Наприклад, передні місця краще видно дорогу, але там більше тряски. Задні місця, здається, більш спокійні, але там гірше з туалетами. Як вибрати оптимальне місце для довгої подорожі?

Кастрюлька

chic-user

Статистика:
15.03.26 - 23:23:06 Сообщение # 1
RE: Як правильно вибрати місце

Хороше питання, тому що вибір місця дійсно впливає на комфорт подорожі. Я б порадив обирати місця в середній частині автобуса - там найменше коливань і тряски. Уникай місць поблизу двигуна, так як там гарячо, та місць біля заднього колеса - там дуже чутна кожна яма на дорозі. Якщо їдеш вночі, передні місця краще, бо світло від вулиці менше потрапляє в очі. Для довгих маршрутів вибирай місце поблизу вікна, але не в першому ряду.

Aleksandra

chic-user

Статистика:
16.03.26 - 00:16:51 Сообщение # 2

За мій досвід подорожей, найкращі місця це 9-15 від передньої частини.
Цитата:
Хороше питання, тому що вибір місця дійсно впливає на комфорт подорожі. Я б порадив обирати місця в середній частині автобуса - там найменше коливань і тряски. Уникай місць поблизу двигуна, так як там гарячо, та місць біля заднього колеса - там дуже чутна кожна яма на дорозі. Якщо їдеш вночі, передні місця краще, бо світло від вулиці менше потрапляє в очі. Для довгих маршрутів вибирай місце поблизу вікна, але не в першому ряду.
Там досить простору, хорошо видно дорогу, але не чутна вся тряска. Коли я плануватиму поїздку, завжди дивлюся спочатку, яка схема місць пропонується. На KordonBUS зручно переглядати схему місць ще перед замовленням - можна точно бачити, які місця вільні, та вибрати саме те, що потрібно. Там навіть показують, які місця мають більший простір, а які вже займаються постійно. Я прослідкував, що якщо брати білети заздалегідь, завжди є вибір найкращих місць. Це реально значимо для комфорту під час подорожі.

rosenkranz

chic-user

Статистика:
16.03.26 - 00:42:32 Сообщение # 3
Hyla arborea : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники