Наше общение

Наше общение

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 02.01.2026 - 23:57:08
Страницы:  1  

Вибір постачальника обладнання для кухні

СообщениеАвтор

Добрий день всім! Шукаю постачальника професійного обладнання для кухні закладу. Хто може порекомендувати надійну компанію з гарним сервісом та адекватними цінами? Бажано з можливістю розстрочки.

Dina

chic-user

Статистика:
10.11.25 - 06:53:45
Сообщение # 1
RE: Вибір постачальника обладнання для кухні

Важливо щоб у компанії був власний сервісний центр та склад запчастин. Ще дивіться на відгуки реальних клієнтів та термін роботи на ринку. Розстрочка зараз є практично у всіх великих постачальників, це стандартна практика. Краще особисто приїхати до офісу та подивитись шоурум.

---------------------------------
Один я умный в белом пальто стою красивый.....

Woland69

chic-user

Статистика:
10.11.25 - 07:43:57
Сообщение # 2

Я обладнання для своєї кав'ярні замовляв у спеціалізованої фірми, все пройшло чудово. Менеджери допомогли підібрати комплектацію під мій бюджет, доставили вчасно, встановили та навчили користуватись. Зараз якщо виникають питання - завжди можу зателефонувати та проконсультуватись. Ціни виявились навіть нижче ніж в інших місцях які я дивився. Ось їх контакти компанії якщо цікавить, можете зв'язатись та все уточнити. Гарантія на все обладнання, є сервісне обслуговування.

Irinkkka

chic-user

Статистика:
10.11.25 - 08:37:31
Сообщение # 3
Освітлення доріжок та альтанки : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники