Вибір хірургічних інструментів для клініки >> ФОРУМ
Наше общение

Наше общение

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 03.11.2025 - 17:49:33
Страницы:  1  

Вибір хірургічних інструментів для клініки

СообщениеАвтор

Доброго дня всім! Підкажіть, будь ласка, які інструменти найкраще підходять для складних операцій у ротовій порожнині? У нас невелика клініка, хочемо оновити обладнання, але бюджет обмежений. Цікавить саме якість та довговічність, бо вже набридло постійно міняти інструментарій. Може хтось працював з різними варіантами і може порадити щось конкретне? Дякую заздалегідь за поради!

---------------------------------
если бы я мог представить себя богом - я бы стал ним (с)Будах

doji

chic-user

Статистика:
25.10.25 - 23:29:51
Сообщение # 1
RE: Вибір хірургічних інструментів для клініки

Колеги, я працюю в приватній стоматології вже років п'ять і можу сказати, що головне - це не гнатися за найдешевшим варіантом. Краще один раз придбати якісний комплект і забути про проблеми. Зверніть увагу на матеріал виготовлення, це має бути медична сталь з хорошим антикорозійним покриттям. Ще важливий момент - ергономіка ручок, бо коли робиш по 6-7 операцій на день, руки реально втомлюються. Шукайте інструменти з текстурованими ручками, які не ковзають навіть у рукавичках.

fernando

chic-user

Статистика:
26.10.25 - 00:12:53
Сообщение # 2

Цитата:
Колеги, я працюю в приватній стоматології вже років п'ять і можу сказати, що головне - це не гнатися за найдешевшим варіантом. Краще один раз придбати якісний комплект і забути про проблеми. Зверніть увагу на матеріал виготовлення, це має бути медична сталь з хорошим антикорозійним покриттям. Ще важливий момент - ергономіка ручок, бо коли робиш по 6-7 операцій на день, руки реально втомлюються. Шукайте інструменти з текстурованими ручками, які не ковзають навіть у рукавичках.
Повністю підтримую попереднього співрозмовника! Ми минулого року оновлювали весь операційний блок і довго вибирали постачальника. Врешті-решт зупинилися на одному перевіреному місці, де беремо зараз усе необхідне. Якщо цікавить саме операційний інструментарій, то раджу глянути хірургічні інструменти для стоматології - там є і скальпелі, і затискачі, і голкотримачі, все в одному місці. Ми взяли базовий набір плюс докупили окремо кілька спеціалізованих штук. Вже рік користуємося, жодних нарікань. Сталь не темніє після стерилізації, заточка тримається чудово. Єдине, що раджу - одразу придбайте запасний комплект, щоб був ротаційний запас на час обробки.

_бусинка_

chic-user

Статистика:
26.10.25 - 01:05:19
Сообщение # 3
Актуальні агроновини України : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники