20 кращих сортів томатів, стійких до спеки та посухи – фото та назви

15. Магістраль

Жаростійкий, але водночас тіньовитривалий сорт томатів годиться для вирощування у більшості регіонів. Плоди яскраво-червоні, щільні, з гладкою шкіркою і в середньому по 145 г.

Магістраль

16. Верліока плюс

Дуже високоврожайний сорт потребує підв’язування та формування.Він толерантний до спеки та температурних перепадів загалом, до фітофтори та всіх поширених захворювань.

Верліока плюс

17. Диво

Ранній високий гібрид витягується до 1,8 м, так що краще підв’язувати його до шпалери. Помідори щільні, до 200 г, з гармонійним смаком для салатів та заготовок.

Диво

18. Астерікс

Універсальний салатний гібрид використовують у свіжому вигляді та для переробки. Помідори відрізняються циліндричною формою, високим вмістом цукру та збалансованим смаком.

Астерікс

19. Кентавр

Потужне стебло та розвинена коренева система роблять його стійким до будь-яких несприятливих умов. Бочкоподібні помідори важать до 70 г і пофарбовані в насичений темно-червоний колір.

Кентавр

20. Рамзес

Ці помідори можна дізнатися за красивою трохи краплевидною формою із загостреним кінчиком. Сорт дуже стійкий до спеки, а ще – до нематоди, шкідників та мікроорганізмів.

Рамзес