Доброго дня!
Закусок багато не буває, тому тема нашої сьогоднішньої розмови — це знову тарталетки! На цей раз навчимося робити ніжні і ситні кошички з сьомгою. Подивимося, з чим найкраще поєднувати цю рибу, і зрозуміло все красиво оформимо.
Приготування закуски займе у вас не більше пари хвилин. Головне — заздалегідь підготувати інгредієнти. За бажанням замість сьомги ви можете взяти іншу слабосолону червону рибу: смак страви від цього не зіпсується.
Тарталетки з сьомгою — це відмінний спосіб не тільки прикрасити стіл, але і почати фуршет. Якщо гості вже на місці, а головне блюдо ще не готове, запропонуйте їм цю закуску, і свято буде врятований.
Також тарталетки зручні тим, що залучити до їх приготування можна навіть дітей. Підлітки чудово впораються з цією роботою і не тільки допоможуть вам, але і придбають корисні для себе навички. Плюс буде ще чим похвалитися за столом.
Рецепт тарталеток з сьомгою, вершковим сиром і огірком
Якщо ви поцікавитеся іншими рецептами, то виявите, що поєднання сьомги і сиру дуже популярно. Часто його розбавляють свіжі овочі, що, власне, і сталося в цьому варіанті.
Ніжна і ароматна закуска зачарує без винятку всіх — рекомендую спробувати.
Інгредієнти:
- 16 тарталеток;
- 175 г вершкового сиру;
- 120 г слабосоленої сьомги;
- Гілочка кропу;
- 1 огірок;
- Щіпка чорного меленого перцю;
- Пара дрібок солі.
Послідовність:
Змішуємо вершковий сир з подрібненим кропом. Посипаємо їх сіллю і перцем за смаком.
Як слід перемішуємо і пробуємо на смак отриману начинку. Якщо чогось не вистачає — додаємо ще.
Викладаємо кошички на стіл. Вони повинні бути солодкими.
Наповнюємо їх сиром.
Сьомгу нарізаємо тонкими смужками, кожну з яких звертаємо трояндочкою. Вставляємо трояндочки в центр кошиків.
Огірок за допомогою овочечистки теж ріжемо тонкими стрічками. Звертаємо їх і красиво встановлюємо поруч з рибою.
Завершуємо оформлення закуски парою листочків зелені. Приємного апетиту!