Тарталетки з сьомгою: добірка самих смачних рецептів

Доброго дня!

Закусок багато не буває, тому тема нашої сьогоднішньої розмови — це знову тарталетки! На цей раз навчимося робити ніжні і ситні кошички з сьомгою. Подивимося, з чим найкраще поєднувати цю рибу, і зрозуміло все красиво оформимо.

Приготування закуски займе у вас не більше пари хвилин. Головне — заздалегідь підготувати інгредієнти. За бажанням замість сьомги ви можете взяти іншу слабосолону червону рибу: смак страви від цього не зіпсується.

Тарталетки з сьомгою — це відмінний спосіб не тільки прикрасити стіл, але і почати фуршет. Якщо гості вже на місці, а головне блюдо ще не готове, запропонуйте їм цю закуску, і свято буде врятований.

Також тарталетки зручні тим, що залучити до їх приготування можна навіть дітей. Підлітки чудово впораються з цією роботою і не тільки допоможуть вам, але і придбають корисні для себе навички. Плюс буде ще чим похвалитися за столом.

Рецепт тарталеток з сьомгою, вершковим сиром і огірком

Якщо ви поцікавитеся іншими рецептами, то виявите, що поєднання сьомги і сиру дуже популярно. Часто його розбавляють свіжі овочі, що, власне, і сталося в цьому варіанті.

Ніжна і ароматна закуска зачарує без винятку всіх — рекомендую спробувати.

Інгредієнти:

  • 16 тарталеток;
  • 175 г вершкового сиру;
  • 120 г слабосоленої сьомги;
  • Гілочка кропу;
  • 1 огірок;
  • Щіпка чорного меленого перцю;
  • Пара дрібок солі.

Послідовність:

Змішуємо вершковий сир з подрібненим кропом. Посипаємо їх сіллю і перцем за смаком.

Як слід перемішуємо і пробуємо на смак отриману начинку. Якщо чогось не вистачає — додаємо ще.

Викладаємо кошички на стіл. Вони повинні бути солодкими.

Наповнюємо їх сиром.

Сьомгу нарізаємо тонкими смужками, кожну з яких звертаємо трояндочкою. Вставляємо трояндочки в центр кошиків.

Огірок за допомогою овочечистки теж ріжемо тонкими стрічками. Звертаємо їх і красиво встановлюємо поруч з рибою.

Завершуємо оформлення закуски парою листочків зелені. Приємного апетиту!

Загрузка...

Самі смачні тарталетки з сьомги і сиру

Сьомга — ніжна риба, і додаткові інгредієнти будемо брати теж ніжні) Як вам ідея приготувати тарталетки з плавленим сиром? Зрозуміло, він повинен мати хорошу якість: переконайтеся в цьому на етапі покупки. Запевняю вас, захоплення гостей виправдає всі очікування.

Інгредієнти:

  • М’який плавлений сирок — 100 г;
  • 1 яйце;
  • Огірок — 100-150 г;
  • Майонез;
  • 200 г слабосоленої сьомги.

Послідовність:

Яйце варимо і після охолодження чистимо. Натираємо на дрібній тертці.

На середній тертці натираємо сир.

Рибу відокремлюємо від кісток і від шкірки. Залишаємо для оформлення кілька дуже тонких смужок, решта ріжемо дрібними кубиками.

Таким же чином подрібнюємо і огірок.

З’єднуємо всі інгредієнти один з одним.

Додаємо до них майонез. Його кількість ви визначаєте самі, але стежте за тим, щоб начинка не вийшла занадто рідкою. При бажанні можете злегка посолити начинку, втім зазвичай цього не потрібно.

Наповнюємо приготованим салатом кошики.

Зверху кладемо листочок зелені й акуратну трояндочку з червоної риби. Приємного апетиту!

Як приготувати тарталетки з сьомгою та ікрою

Які ж тарталетки без червоної ікри? Саме вона в поєднанні з зеленню найчастіше застосовується для оформлення. Не будемо і ми відступати від цієї прекрасної традиції.

Інгредієнти:

  • 150 г слабосоленої сьомги;
  • 1 лимон;
  • 280 г кисломолочного сиру;
  • 50 г червоної ікри;
  • 12 тарталеток;
  • Щіпка солі;
  • 3 гілочки петрушки.

Послідовність:

Акуратно знімаємо з риби шкірку.

Нарізаємо філе дуже тонкими скибочками.

Лимон моєму і ділимо на 4 частини. Нам знадобиться тільки одна з них. Нарізаємо її часточками.

В тарталетки викладаємо сирний сир. За бажанням можна трохи його посолити або змішати з подрібненою зеленню.

Зверху кладемо скибочки лимона і трояндочки зі смужок риби.

Замість лимона можна взяти оливки без кісточок. Поряд з сьомгою кладемо ікру і листочок петрушки/кропу. Закуска готова.

Приємного апетиту!

Кошики з вершковим сиром і червоною рибою (сьомгою)

Цей спосіб приготування відрізняється від інших, але не інгредієнтами. Незвичайний тут спосіб приготування. Тарталетки нечасто запікають в духовці, але автор пропонує нам вчинити саме так. І варто зазначити, експеримент вийшов вдалим!

Інгредієнти:

  • 12 тарталеток;
  • 120 г м’якого сиру;
  • 150 г слабосоленої сьомги;
  • 30 г твердого сиру;
  • 140 г кисломолочного сиру;
  • 2 яйця.

Послідовність:

Ріжемо слабосолону сьомгу дрібними кубиками.

Окремо змішуємо сир і сирний сир. Додаємо сюди ж яйця.

Далі додаємо тертий твердий сир і, нарешті, кубики сьомги.

Перемішуємо — начинка готова. Наповнюємо їй наші кошики. Ставимо їх на деко і запікаємо 15-17 хвилин в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів.

Коли тарталетки повністю охолонуть, прибираємо їх в холодильник і зберігаємо там до подачі на стіл (але не більше пари днів). Приємного апетиту!

Рецепт тарталеток з сьомгою і сирним сиром

Сирний сир також стане прекрасним доповненням до сьомзі. Так як це дуже ніжний інгредієнт, ви можете красиво оформити кошики, наповнивши їх сиром за допомогою кондитерського мішка. Втім, зараз все побачите самі.

Інгредієнти:

  • 100 г слабосоленої сьомги;
  • 9 тарталеток;
  • 1 свіжий огірок;
  • 100 г кисломолочного сиру;
  • 20 г петрушки;
  • Половинка лимона.

Послідовність:

Огірок ріжемо тонкими кружками — це зручно робити овочечисткою. Вставляємо в кожен кошик 3-4 гуртка внапуск так, щоб вийшов «квітка».

Заповнюємо так всі кошики.

Далі всередину їх вставляємо рибу. Нарізаємо її тонкими смугами і скручуємо — як показано на фото.

За допомогою кондитерського мішка заповнюємо простір, що залишився м’яким сирним сиром.

Завершуємо оформлення листочками зелені. До подачі тримаємо кошички в холодильнику.

Приємного апетиту!

Закуска з авокадо і сьомги

Ну і саме оригінальне я залишила на потім. Авокадо і сьомга — апетитне і вишукане поєднання, яке зробить тарталетки перлиною столу. Це чудовий варіант як для домашніх селище, так і для офісного фуршету.

Інгредієнти:

  • Половинка лимона;
  • 2 авокадо;
  • 100 г копченої або солоної сьомги;
  • Сіль;
  • Мелений перець;
  • Зелена цибуля для прикраси.

Послідовність:

Викладаємо тарталетки на стіл. Ви можете спекти їх самостійно або взяти вже куплений. Головне, щоб вони призначалися для солоної начинки.

Авокадо чистимо і виймаємо з нього кісточку. М’якоть подрібнюємо. Змішуємо її з сіллю і перцем, а також додаємо лимонний сік.

Наповнюємо сумішшю кошики.

Зверху кладемо шматочки риби і посипаємо все подрібненою зеленню.

Тарталетки з сьомгою і крабовими паличками

І в ув’язненні приготувала для всіх відео з каналу ютуб, беріть таку начинку теж собі в скарбничку:

Варіантів приготування тарталеток існує величезна безліч. Експериментуйте, поєднуючи різні інгредієнти, і, можливо, вам вдасться винайти свій унікальний рецепт! Всім приємного апетиту!

(Visited 1 times, 1 visits today)