Бутерброди з горбушею на святковий стіл: прості і смачні

Для того щоб розігріти апетит гостей перед основним блюдом, можна запропонувати їм трохи різноманітних закусок. Як показує практика, “на ура” зазвичай заходять бутерброди з червоною риби. Про них і пропоную поговорити.

Як ви знаєте, різновидів червоної риби досить багато. У цій статті я вирішила приділити увагу горбуші. Саме вона і стане основним інгредієнтом всіх наших страв.

Бутерброди з горбушею не тільки підійдуть для офісного фуршету або сімейного свята, але і стануть відмінним перекусу протягом дня. А гарячі закуски зручно носити з собою на роботу: вони чудово тримають форму. Їх ми теж навчимося робити.

Мені дуже цікаво дізнатися, яке поєднання інгредієнтів здалося вам самим вдалим. Залишайте свої коментарі під статтею та поділіться власним досвідом приготування рибних бутербродів. Може бути, у вас є свої особисті хитрощі? Не приховуйте їх.

Смачні бутерброди з консервованої горбушею на святковий стіл

Якщо часу практично немає, а закуска ще не готова, консервована горбуша стане справжнім порятунком. Її не потрібно заздалегідь готувати, так що на оформлення бутербродів піде всього кілька хвилин. Що з цього виходить — дивіться самі.

Інгредієнти:

  • 240 г консервованої горбуші;
  • 1 плавлений сирок;
  • 1 варене яйце;
  • Сіль, перець;
  • 3 пір’їнки зеленої цибулі;
  • 10 шматочків пшеничного хліба;
  • 1 ст. л. легкого майонезу;
  • Свіжий огірок/помідор, зелень — для оформлення.

Послідовність:

Викладаємо консерви в миску і розминаємо їх виделкою. Додаємо сюди ж терте варене яйце, майонез і плавлений сир.

Солимо і перчимо все по своєму смаку. Висипаємо сюди ж дрібно порубаний лук. Перемішуємо.

Готуємо необхідну кількість шматочків хліба.

А потім гарненько змащуємо їх нашій начинкою. В якості прикраси використовуємо часточки свіжого помідора і огірка, а також зелень. Приємного апетиту!